FOLLOW US: facebook twitter

Κρούσμα κορονοϊού σε μετανάστη εργάτη στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”121468″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Και ένα κρούσμα σε χωριό του δήμου Ολυμπίας

Σε διαρκή επιφυλακή είναι ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς ανιχνεύτηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε μετανάστη εργάτη γης στην περιοχή του Καλλικώμου, ύστερα από ελεγχο στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΚ Καλλικώμου, Γιάννης Κοντόνης, πρόκειται για άνδρα πακιστανικής καταγωγής ο οποίος είχε μόλις λίγες ημέρες έρθει στο χωριό, και πρόσθεσε ότι πραγματοποιήθηκαν τεστ ανίχνευσης covid 19 σε περισσότερα άτομα και βγήκαν αρνητικά, ενώ αναμένει οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για τις απαραίτητες ενέργειες.

Το πρόβλημα είναι ότι τόσο αυτός όσο και άλλος ένας εργάτης, που φέρεται να έχει νοσήσει, είναι άγνωστο πού βρίσκονται, γεγονός που έχει προκαλέσει προβληματισμό στη δημοτική αρχή. Από την πλευρά του δήμου έχουν δοθεί οδηγίες προς τους παραγωγούς ενόψει της έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου  να μην προσλαμβάνουν εργάτες γης χωρίς να τους προσκομίζουν το πιστοποιητικό ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού.

Να σημειώσουμε ακόμα οτι σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγραφεί ένα κρούσμα κορονοϊού και σε χωριό του δήμου Ολυμπίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot