FOLLOW US: facebook twitter

Κρίσιμη συνάντηση…

Ημερομηνία: 04-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα βρεθούν σήμερα με τον Λ. Αυγενάκη για το φλέγον θέμα της επανεκκίνησης

Λόγω υποχρεώσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετατέθηκε το κρίσιμο ραντεβού για την επανέναρξη του αθλητισμού. Η συνάντηση στην οποία είναι πιθανό να κριθεί και η υπόθεση της Γ΄ Εθνικής, αρχικά είχε προγραμματιστεί για χθες, Τετάρτη, ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mikriliga.com, θα γίνει σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σήμερα, λοιπόν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα υποδεχθεί εκπροσώπους από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που παραμένουν ακόμα στον «πάγο», με την ελπίδα πως θα προκύψουν θετικές εξελίξεις. Πέραν της ποδοσφαιρικής Γ΄ Εθνικής, θα βρεθούν επίσης στη συνάντηση, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης από το χώρο του μπάσκετ, αλλά και παίκτες από το πόλο και το χάντμπολ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως έχουν κατατεθεί από την Γ.Γ.Α. σχετικά αιτήματα για την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας και βρίσκονται υπό την αξιολόγηση των λοιμωξιολόγων. Μεταξύ των πρωταθλημάτων που υπάρχει εισήγηση για επανεκκίνηση είναι η Football League και η Γ΄ Εθνική, κατά τα λεγόμενα του κ. Αυγενάκη και απομένει να δούμε αν τελικά αυτό θα γίνει πράξη. Βέβαια, όσο αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες, τόσο δυσχεραίνει η λήψη της απόφασης επανεκκίνησης κι άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων, από την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος