FOLLOW US: facebook twitter

Κραουνάκης: Πως θα εμπιστευθεί μια κοινωνία έναν καλλιτέχνη που το βουλώνει;

Ημερομηνία: 12-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

«Καμία καραντίνα δεν μπορεί να σκοτώσει το τραγούδι» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης, που συνέχισε να είναι πολυγραφότατος και κατά τη διάρκεια του ιδιότυπου εγκλεισμού μας, μιλώντας στο tvxs.gr.

Βρήκε μάλιστα τρόπο να εκφραστεί και να μοιραστεί τα τραγούδια του, αντισυμβατικό. Προτείνει να τον καλέσουμε στο σπίτι μας. Στις αυλές, στις πυλωτές στους κήπους σας, όπως λέει η πρόσκληση. Σχολιάζει τα θέματα που τον έφεραν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πρόσφατα, όπως η σύγκρουση του με τον δήμο Αθηναίων αλλά και την πολιτική κατάσταση με την φράση «Έχουμε κυβέρνηση ΟΥΓΚ και αντιπολίτευση ΑΣΤΑ ΑΣΤΑ».  Στον επίλογο, οι στίχοι από ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, για τους αναγνώστες του tvxs.gr.

Πως πρέπει να είναι η αυλή μου ή η ταράτσα μου, η πυλωτή μου, ο κήπος μου  για να έχω ελπίδες να έρθετε αν σας καλέσω;

Θα πάμε παντού, όπου μπορούμε να στήσουμε και να παίξουμε…Όπως ορίζει κάθε φορά η συνθήκη. Το σπίτι, η γειτονιά, η ο ιδιοκτήτης που θα μας καλέσει, θα αναλάβει τα απαραίτητα κι εμείς τα δικά μας. Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ.  Η συνθήκη θα διαμορφώνει την κατάσταση.

Τι θα πληρώσουν οι φίλοι μου;

Έχει οριστεί ένα μίνιμουμ αμοιβής ίσης για όλους μας…Εξαρτάται από το κουμάντο του καλούντος. Μπορεί να πληρώσει ο ίδιος. Μπορεί ρεφενέ. Εμείς θα δίνουμε απόδειξη εξόδων Κα – νο – νι – κά! Πιθανώς να υπάρχουν και χορηγοί ποτών η φαγητού, ανά περίσταση. Οι κανόνες υγιεινής συμπεριφοράς θα τηρηθούν απολύτως. Νομίζω είναι μια καλή λύση, ανθρώπινη.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος