FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Κόζης: «Ομάδα με υψηλούς στόχους ο Κόροιβος»-Ξανά συμπαίκτες με Μιχόπουλο

Ημερομηνία: 01-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου, ο έμπειρος Πατρινός Δημήτρης Κόζης, ενσωματώθηκε τη Δευτέρα στην ομάδα και θα την βοηθήσει να πετύχει το στόχο της, που είναι η πρώτη δυάδα της βαθμολογίας στον Β΄ Όμιλο της Α΄ Ζώνης, στην Α2 Εθνική. Η πρώτη δυάδα, όπως έχουμε γράψει, οδηγεί στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Pre League, απ’ όπου θα προβιβαστεί η ομάδα που θα πάρει την 1η θέση μεταξύ των τεσσάρων που θα συμμετέχουν (μαζί με τις δύο ομάδες του Α΄ Ομίλου).

Ο Κόζης, λοιπόν, σε δήλωσή του στην «Πρωινή», εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Κόροιβο, κάνοντας λόγο για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο έμπειρος ακραίος/λίμπερο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Κόροιβο, διότι επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, στην Αμαλιάδα, εδώ όπου έχω αρκετούς φίλους. Ο Κόροιβος είναι μια παραδοσιακή ομάδα του βόλεϊ με υψηλούς στόχους και η διοίκηση, όπως έχω διαπιστώσει, έχει φιλοδοξίες για κάτι καλό. Εγώ από την πλευρά μου, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, εύχομαι να πάνε όλα καλά και πρωτίστως να έχουμε υγεία».

Ξανά με Μιχόπουλο

Ο Κόζης βρήκε μεταξύ άλλων στην Αμαλιάδα, τον Παναγιώτη Μιχόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει πριν 3 χρόνια ότι ο Κόζης ήταν το πρότυπό του όταν ο Πατρινός βολεϊμπολίστας είχε έρθει την πρώτη φορά στον Κόροιβο τη σεζόν 2009-2010. Τότε ο Μιχόπουλος ήταν 16-17 ετών. «Ήταν το είδωλό μου, με βοηθούσε σε κάθε προπόνηση να γίνω καλύτερος. Τον σεβόμουν και τον άκουγα σε ό,τι και να μου έλεγε με σκυμμένο το κεφάλι. Ήταν πολύ μεγάλος παίκτης και για μένα κάτι το ξεχωριστό, ήταν με μια λέξη παικταράς», είχε δηλώσει το Νοέμβριο του 2017 ο 27χρονος πλέον Αμαλιαδίτης λίμπερο. Και να που φέτος είναι ξανά συμπαίκτες στους «κυανόλευκους» και σμίγουν εκ νέου ύστερα από 10 χρόνια, με στόχο να οδηγήσουν τον Κόροιβο στα υψηλά πατώματα του ελληνικού βόλεϊ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος