FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Παπαδόπουλος: «Η άμυνα στο β΄ ημίχρονο έφερε τη νίκη»

Ημερομηνία: 22-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98852″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Αμαλιάδα κόντρα στο Παγκράτι και κλειδί για την επικράτηση ήταν η άμυνα στο β΄ ημίχρονο. Οι «κυανόλευκοι» σε αντίθεση με το α΄ ημίχρονο που δέχτηκαν 46 πόντους, στο β΄ μέρος «κλείδωσαν» τους αντιπάλους τους, δέχτηκαν μόλις 27 κι έτσι έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη με 12 πόντους διαφορά. Ο coach του Κοροίβου, Κώστας Παπαδόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου στάθηκε σε αυτό το στοιχείο: «Θα ήθελα καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Παγκρατίου η οποία ήταν εμφανώς βελτιωμένη και θα έχει διαρκή βελτίωση. Εμείς σαν Κόροιβος πρέπει να δούμε λίγο το πρόβλημα της άμυνας. Φάγαμε πολλούς πόντους στο α΄ ημίχρονο, αλλά στο β΄ ημίχρονο ήμασταν πιο σφιχτοί στην άμυνα και πήραμε το παιχνίδι».

Τ. Κουτρούλιας: «Καλύτερος ο Κόροιβος»

Από τη μεριά του, ο προπονητής του Παγκρατίου, Τόλης Κουτρούλιας, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Κοροίβου: «Συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον κόουτς και τους φιλάθλους του Κοροίβου για την άψογη φιλοξενία. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου εύχομαι να βελτιωθεί, μην ξεχνάμε ότι έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις δέκα μέρες και περιμένουμε να επιστρέψουν ακόμη δύο παίκτες. Η ομάδα μου σήμερα το πάλεψε, αλλά δεν έχουμε την ποιότητα των παικτών του Κοροίβου. Πήγαμε κάποια στιγμή μπροστά, αλλά δεν μας βγήκε τελικά. Ο Κόροιβος ήταν καλύτερος και κέρδισε το παιχνίδι».

Το ποσό για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ο Κόροιβος έκανε γνωστό το τελικό ποσό εσόδων του αγώνα με το Παγκράτι που είναι 1.220 ευρώ και θα κατατεθεί στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για την μικρό ήρωα Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Κόροιβος μάλιστα εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ανταπόκριση των φιλάθλων στην οικονομική ενίσχυση του Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για την οικονομική ενίσχυση του μικρού μας ήρωα Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη.

Επίσης ευχαριστούμε και τον επιχειρηματία Κώστα Νικολόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ», για την αγορά μεγάλου αριθμού εισιτηρίων, τα έσοδα των οποίων θα ενισχύσουν τον αγώνα του Παναγιώτη – Ραφαήλ».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot