FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Παπαδόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα…»

Ημερομηνία: 15-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο coach του Κοροίβου μίλησε για τη νίκη επί του Αμύντα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος κρατάει τη νίκη από το παιχνίδι με τον Αμύντα, καθώς δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς ξεκίνησε αργά προετοιμασία και θέλει πίστωση χρόνου. Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε επίσης πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον coach, Αλέξανδρο Ζαβό και στον Αμύντα, που είναι μια ομάδα που χρόνια παίζει στην Α2 και γνωρίζει καλά την κατηγορία. Είχαν δύο ελλείψεις και ίσως ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι αν έπαιζαν πλήρεις. Εμείς είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα, αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία και χρειαζόμαστε χρόνο για να δεθούμε και να μην έχουμε τόσα κενά διαστήματα. Διότι και σήμερα είχαμε αρκετά κενά διαστήματα. Επιπλέον, ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι, ειδικά εφόσον παίζαμε στην έδρα μας και θα κάτσουμε να το δούμε αυτό. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια να είμαστε τόσο άστοχοι στην έδρα μας. Από κει και πέρα, το θέλαμε πάρα πολύ και δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Το παλέψαμε, αντέξαμε στο δυνατό παιχνίδι και πήραμε μια σημαντική νίκη. Από δω και στο εξής θα συνεχίσουμε, με υγεία ευχόμαστε, διότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας έδωσε ώθηση, ειδικά προς το τέλος. Γνωρίζω ότι έχει συνηθίσει  και θέλει  να βλέπει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να του δώσουμε πάλι χαρές. Και  θέλουμε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο, να μας στηρίξουν και να δουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και το έργο μας».

Με Παγκράτι το Σάββατο

Ο Κόροιβος προετοιμάζεται ήδη για το νέο εντός έδρας παιχνίδι, με το Παγκράτι, το προσεχές Σάββατο στο Κλειστό της Ήλιδας, όπου στόχος είναι η νίκη, όπως σε κάθε αγώνα, πολύ περισσότερο στην Αμαλιάδα, εκεί όπου ο ηλειακός σύλλογος πρέπει να έχει μόνο νίκες για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσει την άνοδο. Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και υπάρχει η αισιοδοξία πως σε λίγο καιρό θα φτάσει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

 

Στιγμές από την πρεμιέρα στην Ήλιδα

Κάτζος, Παπαδόπουλος, Λοχοβίτης, όρθιοι περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του αγώνα.

 

Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Χρήστος Λαγός, με τον τιμ μάνατζερ Άγγελο Αθανασόπουλο, σταθερά δίπλα στην ομάδα, από τη θέση τους στον πάγκο.

 

Εντυπωσιακή η λευκή εμφάνιση του Κοροίβου, με τις κάθετες διακεκομμένες ρίγες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος