FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Νικολούτσος: Οδικός άξονας καταλυτικής σημασίας

Ημερομηνία: 26-05-2024 | Συντάκτης:

-Hμερίδα στη Μεγαλόπολη: Κινητοποίηση για το δρόμο Μεγαλόπολη – Επικούρειος –  Αρχαία Ολυμπία

-Παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας

Το Σάββατο βραδύ στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης έγινε συνάντηση φορέων μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Μιχόπουλου σε σχέση με  την χάραξη του δρόμου που θα συνδέσει δύο Περιφέρειες (Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα), τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες (Αρκαδία, Ηλεία, Λακωνία και Μεσσηνία ) και δεκάδες δήμους όλων αυτών των περιοχών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε από πλευράς Ηλείας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοροβέσης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Πύργου κ. Τζουανόπουλος και Προέδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος

Επίσης ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ. Μπαλιούκος οι αντιδήμαρχοι εκ μέρους του  Δ. Αρχαίας Ολυμπίας η κα. Σπηλιοπούλου και το Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Καρνάρος.

Την κύρια παρουσίαση έκανε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Μιχόπουλος ο πρώην επίτροπος και Βουλευτής Ηλείας κ. Αβραμόπουλος και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου κ. Γκόλιας.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των φορέων της Ηλείας της Αρκαδίας και της Λακωνίας για τον περαιτέρω συντονισμό του παραπάνω έργου.

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος αναφέρθηκε στην σημασία της ενεργοποίησης του συγκεκριμένου οδικού άξονα που θα βοηθήσει καταλυτικά στην σύνδεση του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας και του επικούρειου Απόλλωνα και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των ημιορεινών περιοχών της Ηλείας Μεσσηνίας και Αρκαδίας και θα βοηθήσει στην διασύνδεση των παραπάνω περιοχών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος