FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Νικολούτσος: Μαζί μπροστά για το σύγχρονο δήμο Πύργου!

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87153″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Κώστας Νικολούτσος τόλμησε και πέτυχε μια πολυάνθρωποι συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή
Έστειλε το μήνυμα μεγάλης πορείας προς την νίκη

Έκανε την διαφορά και έδειξε τον δρόμο που οδηγεί με άμεσα και σταθερά βήματα σε σύγχρονο και ανεπτυγμένο δήμο Πύργου.

Απίστευτη εκδήλωση …… πραγματικά συγκλονιστική !

Ο Κώστας Νικολούτσος έκανε το βράδυ του Σαββάτου την διαφορά ….

Επέλεξε το πρώτο μεγάλο ραντεβού με τους δημότες στο τεράστιο θεματικό πάρκο Ξυστρή και κατάφερε να τον γεμίσει!!

Από πολύ νωρίς πλήθος κόσμου, άνθρωποι από κάθε σημείο του δήμου από τον Πύργο την Ώλενα τον Βώλακα και τον Ιάρδανο έδωσαν το δυναμικό του παρόν στην συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου που αποτέλεσε το έναυσμα της μεγάλης προεκλογικής πορείας προς την νίκη.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση τα είχε όλα !

Μαζική συμμετοχή παλμό ενθουσιασμό και ένα ατελείωτο χειροκρότημα για τον Κώστα Νικολούτσο και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του

Το βασικό κεντρικό σύνθημα της παράταξης ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ έγινε το μότο όλων των παρευρισκομένων που προέτρεψαν με αυθεντικό και αυθόρμητο τρόπο όλα τα μέλη της παράταξης να γίνουν οι μπροστάρηδες ενός αδιάκοπου εντίμου ουσιαστικού και αποτελεσματικού αγώνα για τον καλύτερο Πύργο μας.

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου που περιελάμβανε όλους τους κεντρικούς άξονες δράσεις με νέες καινοτόμες προτάσεις και άμεσες παρεμβάσεις τόσο στα σοβαρά ζητήματα της Ηλειακής πρωτεύουσας όσο και σε εκείνα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας .

Την ιδία ώρα οι πολίτες είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ακούν αλλά και να βλέπουν την ανάλυση των θέσεων του Κώστα Νικολούτσου σε ειδικό videowall που είχε τοποθετηθεί στην αίθουσα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων που προκάλεσει ιδιαίτερο ενθουσιασμό και στιγμές συγκίνησης.

Τόσο για τους ίδιους του υποψηφίους όσο και για τους δικούς τους ανθρώπους καθώς έβλεπαν όρθιο το κοινό να τους χειροκροτεί.

Έναν προς έναν ο Κώστας Νικολούτσος όταν τους καλούσε στο βήμα έδινε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα για τα χαρακτηριστικά τις δραστηριότητας τους και την θέληση τους να προσφέρουν στον δήμο.

Η συγκέντρωση έκλεισε με την ιαχή ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ σε σύγχρονο και δημιουργικό δήμο Πύργου!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot