FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Διαμαντόπουλος για Νοσοκομείο Πύργου: Ζωτικής σημασίας η ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού πέραν της 31ης Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 02-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Την ανανέωση των συμβάσεων προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2020, προτάσσει ως αναγκαία και ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου, ο πρώην Διοικητής Κώστας Διαμαντόπουλος με αφορμή την ψήφιση του σχετικού Νοσοκομείου και το άρθρο 24. Ειδικότερα ο κ. Διαμαντόπουλος για το θέμα αυτό αναφέρει:

“Στο πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο για την ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας προβλέπεται ανανέωση των συμβάσεων επικουρικού προσωπικού μέχρι 31/12. Δηλαδή κάποιος που τελειώνει Οκτώβριο ή Νοέμβριο θα φτάσει μέχρι Δεκέμβρη. Και μετά τι? Το περίεργο είναι ότι στην παράταση δεν περιλαμβάνονται διοικητικοί και τεχνικές ειδικότητες (αναρωτιέμαι γιατί).

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου το 2018 προσελήφθησαν τεχνικές ειδικότητες οι οποίες αναπλήρωσαν τις υπηρεσίες που παρείχε εργολάβος από το 2004 εξοικονομώντας πάνω από 60 χιλ. ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο προσωπικό που δούλευε και στον ιδιώτη…

Η ανανέωση των συμβάσεων είναι ζωτικής σημασίας για τη ΝΜ Πύργου.

Μάλλον χρειάζεται να ξαναδούν στο Υπουργείο Υγείας… τόσο την επιμήκυνση των συμβάσεων ιατρικού, νοσηλευτικού, εργαστηριακού προσωπικού και τραυματιοφορέων πέραν της 31/12 όσο και τη συμπερίληψη τεχνικών και διοικητικών! Αυτά συμβαίνουν όταν οι εξαγγελίες δεν αποτυπώνονται στο νομοθετικό έργο”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος