FOLLOW US: facebook twitter

Κορονοϊός, φυσικό αέριο και Πατρών-Πύργου συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:

Κορονοϊός και φυσικό αέριο αλλά και η επιτυχημένη έκβαση της κινητοποίησης για την Πατρών-Πύργου απασχόλησαν την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Ιδιαίτερη όμως μνεία έγινε και για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, με το σύνολο των επικεφαλής να εκφράζονται θετικά και τον Δήμαρχο να δίνει συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλο, τους εθελοντές και όλους όσους στήριξαν τη μεγάλη παρέλαση. «Μπορούμε να δημιουργήσουμε κύκλους κοινωνικότητας και οικονομίας στην πόλη όπως έγινε με τις Χριστουγεννιάτικες και τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις και ευελπιστούμε να συμβεί το ίδιο και με τα Ανθεστήρια. Θα προσπαθήσουμε να ζωντανέψουμε παραλιακές περιοχές που έχουν ερημώσει», σημείωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Όσον αφορά τον κορονοϊό, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόληψη 100% και εξέφρασε την αντίθεση της τοπικής κοινότητας Κατακόλου αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου στην αποβίβαση των Ιταλών τουριστών στο λιμάνι (σ.σ. προχθές) ενώ μίλησε και για την επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο Υγείας για το θέμα, εφιστώντας και την προσοχή για την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία.

Μιλώντας για την κινητοποίηση για το δρόμο Πάτρα-Πύργος, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι η μεγάλη επιτυχία ήταν η συμμετοχή αυτοδιοικητικών από άλλους νομούς αλλά και πολιτών και υπενθύμισε ότι στις 6 Απριλίου έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα για τον δρόμο.

Στο θέμα του φυσικού αερίου, με αφορμή τη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας για τη δημιουργία δικτύου διανομής, όλοι όσοι τοποθετηθήκαν επισήμαναν ότι θα πρέπει να αυξηθούν οι συνδέσεις και να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο δίκτυο στην περιοχή μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος