FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ξεκίνησε προετοιμασία με αισιοδοξία

Ημερομηνία: 27-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτη προπόνηση χθες για τους «κυανόλευκους» στο Κλειστό της Ήλιδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος, ο μοναδικός μπασκετικός εκπρόσωπος στην EliteLeague της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ολόκληρης της Πελοποννήσου, ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του στο Κλειστό της Ήλιδας ενόψει της νέας σεζόν και του νέου πρωταθλήματος της Elite League, στο οποίο ο Κόροιβος θα συμμετάσχει για 7η συνεχή σεζόν.

Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, κατά την ομιλία του προς τους παίκτες. Δίπλα του οι Λεβεντούρης, Μιχελάκος, Κουλούρης, Αδαμόπουλος και Κινινής.

Πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους παίκτες ο πρόεδρος Σάκης Κάτζος, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και τους τόνισε μεταξύ άλλων πως ήρθαν σε μια ομάδα με ιστορία, με πολλά χρόνια παρουσίας στις υψηλές εθνικές κατηγορίες και πως στον Κόροιβο θα βρουν όλες εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχτούν ως παίκτες. Παράλληλα, τους κάλεσε να είναι αγαπημένοι και να βάζουν το συλλογικό καλό πάνω από το προσωπικό.

Στους παίκτες μίλησε και ο General Manager Χάρης Αδαμόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα είναι δίπλα τους σε ό,τι κι αν θελήσουν και φυσικά οι προπονητές Μιχάλης Μιχελάκος και Γιώργος Λεβεντούρης. Ο head coach Μιχάλης Μιχελάκος, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κοροίβου για την επιλογή του στην τεχνική ηγεσία, στάθηκε περισσότερο στις καλές σχέσεις που πρέπει να έχουν οι παίκτες μεταξύ τους, ώστε όλοι μαζί να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων. «Ο Κόροιβος είναι μια ιστορική ομάδα που έχει τον σεβασμό όλων και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Αν είμαστε όλοι μαζί, η δουλειά θα γίνει. Να είμαστε μαζί σε όλα, στις καλές και στις κακές στιγμές… Θέλουμε να πετύχουμε πράγματα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και με πολλές διακυμάνσεις. Η πίεση από εμάς τους προπονητές θα είναι μεγάλη, αλλά θα είναι για καλό. Καλή αρχή με υγεία κι ενωμένοι», τους είπε μεταξύ άλλων. 

Ο General Manager του Κοροίβου, Χάρης Αδαμόπουλος, με τον προπονητή Μιχάλη Μιχελάκο.

Οι προπονητές γύμνασαν για πρώτη φορά τους παίκτες, οι οποίοι από την πρώτη προπόνηση έδειξαν μεγάλη όρεξη για δουλειά. Στόχος του Κοροίβου στο νέο πρωτάθλημα της Elite League είναι να επαναλάβει την πολύ καλή πορεία των τελευταίων ετών, να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και από κει και πέρα να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι-οφ.

Το ρόστερ του Κοροίβου απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη (ανανέωσε),  Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη, Στράτο Βουλγαρόπουλο, Γιάννη Ευσταθιάδη, Αριστοτέλη Σωτηρίου, Γιώργο Αρνόκουρο, Χάρη Παρασκευόπουλο, τον Αμερικανό Μάρκους Μάιερς και τους νεαρούς Νίκο Κινινή, Γιάννη Ράλλη και Χρήστο Κοντόπουλο, που προέρχονται από το εφηβικό του Κοροίβου. Ο Μάιερς δεν ήταν στη χθεσινή «πρώτη» και θα ενσωματωθεί στις 8-10 Σεπτεμβρίου.

Στο έμψυχο δυναμικό θα προστεθεί ένας ακόμα ξένος περιφερειακός κι ένας-δύο Έλληνες, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Το πρωτάθλημα της Elite League θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου με τον Κόροιβο να υποδέχεται τον Α.Σ. Παπάγου. Νωρίτερα, στις 18 Σεπτεμβρίου θα παίξει για το Κύπελλο Ελλάδας με τους Ίκαρους Τρικάλων εκτός έδρας (1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot