FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος/Βόλεϊ: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις με Φ. Παναγιωτάρα, Αναστασόπουλο

Ημερομηνία: 08-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Ανδρέα Γκρουμούσα με στόχο ναείναι ανταγωνιστικός δίνοντας ευκαιρίες και σε νέους αθλητές από τα σπλάχνα του Κοροίβου, όπως γίνεται άλλωστε πολλά χρόνια τώρα.

Οι ανανεώσεις ξεκίνησαν με τον αρχηγό και «σημαία» του Κοροίβου, τον ακραίο Φώτη Παναγιωτάρα, που 13 χρόνια τώρα είναι στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, έχοντας προσφέρει πολλά και αποτελεί πρότυπο αθλητή. Επίσης, ανανέωσε ο έμπειρος Αμαλιαδίτης κεντρικός, Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος συνεχίζει στον Κόροιβο για έκτη σερί χρόνια, έχοντας ξεκινήσει και αυτός από την κυανόλευκη ακαδημία.

H ανακοίνωση για Φ. Παναγιωτάρα: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας του με τον ακραίο Φώτη Παναγιωτάρα! Ο αρχηγός για μια ακόμα χρόνια στηρίζει την ομάδα! Ο Φώτης αποτελεί πρότυπο με το ήθος και τις αθλητικές του ικανότητες για τους μικρούς μας αθλητές! Ο σύλλογος του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία».

Η ανακοίνωση για Αναστασόπουλο: «Η διοίκηση του συλλόγου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ανανέωση συνεργασίας με τον Αμαλιαδίτη κεντρικό Σάκη Αναστασόπουλο! Ο Σάκης αποτελεί μέρος του συλλόγου τα τελευταία χρόνια και προσφέρει στο σύλλογο από διάφορα πόστα! Ευχόμαστε στο Σάκη καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot