FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Την Τετάρτη στο Χαϊδάρι με τη Δάφνη Δαφνίου-Τα «σταυρώματα» της Β΄ Φάσης

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών. Ο Κόροιβος θα παίξει την προσεχή Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 5μ.μ., στο 1ο  Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου, με τη Δάφνη Δαφνίου, επίσης ομάδα της Α2 Εθνικής (νεοφώτιστη).

Αν νικήσει θα παίξει στις 16 Οκτωβρίου, εντός έδρας, με το νικητή του αγώνα Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια-Ερμής Αγιάς. Κι αν η ηλειακή ομάδα ξεπεράσει και το εμπόδιο της 2ης αγωνιστικής, θα κοντραριστεί για την 3η αγωνιστική της Β΄ Φάσης (30 Οκτωβρίου), ξανά εντός έδρας, με το νικητή από τα ζευγάρια  Χ. Τρικούπης-Πανιώνιος και Διαγόρας Δρυοπιδέων-Αμύντας. Τέλος, στην περίπτωση που ο Κόροιβος περάσει αλώβητος τις 3 αγωνιστικές της Β΄ Φάσης, θα παίξει στα προημιτελικά του θεσμού με τον ΠΑΟΚ στην Ήλιδα, στις 10 Νοεμβρίου!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης έχει ως εξής:

Δευτέρα 30/09/19

Ώρα 7μ.μ.

ΕΑΚ Παπάγου: ΑΣ Παπάγου – ΑΓΟ Ρεθύμνου

Τετάρτη 02/10/19

Ώρα 5μ.μ.

ΔΑΚ Νικαίας: AO Ιωνικός Νικαίας – ΑΕ Χολαργού (Ρόδος)

1ο Μάνδρας: ΓΣ Μανδραϊκός – ΓΣ Κύμης (Λαύριο)

Ανατόλια: ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΓΣ Ερμής Αγιάς Λάρισας

1ο Χαϊδαρίου: ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – ΑΣΑ Κόροιβος

Αλεξάνδρειο:  Άρης – ΓΣ Ηρακλής

ΔΑΚ Μεσολογγίου: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – Πανιώνιος ΓΣΣ

Στ. Βενέτης: ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΑΟ Αμύντας

«Ευχαριστώ» από Παγκράτι

Η Διοίκηση του Α.Ο. Παγκρατίου εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Κόροιβο για την άψογη φιλοξενία: «Οι παίκτες, οι προπονητές και οι συνοδοί της ομάδας μας, που αγωνίστηκε χθες στην Αμαλιάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου με τον Α.Σ.Α. Κόροιβο, νιώθουν ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση να απευθύνουν ένα δημόσιο ευχαριστώ για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που έτυχαν, τόσο από την διοίκηση του φίλου σωματείου, όσο και από την τοπική αστυνομία. Παράλληλα, συγχαίρουμε και τους διαιτητές της συνάντησης κ.κ. Αναστόπουλο, Ρίζο και Νάστο για την πολύ καλή διαιτησία τους».

Ο Κόροιβος με τη σειρά του, μέσω ανακοίνωσης, ευχαριστεί το Παγκράτι για τα πολύ καλά του λόγια και εύχεται καλή επιτυχία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με υγεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος