FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στο «κάστρο» του Ηρακλή

Ημερομηνία: 01-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: Εurokinissi / Γ. Σπυρούνης

Στο Ιβανώφειο το Σάββατο ο Κόροιβος για την 24η αγωνιστική της Elite League

Σε ένα ιστορικό γήπεδο θα βρεθεί το Σάββατο ο Κόροιβος για την 24η αγωνιστική της Elite League. Ο λόγος για το Ιβανώφειο, την έδρα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου θα αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. τον ιστορικό «Γηραιό», που παλεύει να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου είχε σταθερή παρουσία για 35 και πλέον χρόνια από την δεκαετία του ’70 και μέχρι το 2006. Ο Ηρακλής ισοβαθμεί στην 4η θέση με Κόροιβο, Μίλωνα και Σχηματάρι με ρεκόρ 14 νίκες-9 ήττες και το σαββατιάτικο παιχνίδι είναι άλλο ένα ντέρμπι τετράδας. Ο Ηρακλής στην έδρα του είναι δυνατός με 9 νίκες και μόλις 2 ήττες από Ελευθερούπολη και Μεγαρίδα, που ισοβαθμούν στην 2η θέση. Μάλιστα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση με πέντε σερί νίκες με Πανερυθραϊκό, Μίλωνα, Αίαντα εκτός και Σχηματάρι, Χαρ. Τρικούπη εντός.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Κόροιβο, που όμως είναι επίσης σε φόρμα με τρεις σερί νίκες (με Δόξα Λευκάδας, Μύκονο εντός και Αίαντα εκτός) και θα παλέψει για ένα μεγάλο «διπλό» που θα τον εδραιώσει στην πρώτη τετράδα της κατηγορίας.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Λιόγα με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι οδικώς για την Θεσσαλονίκη, όπου θα διανυκτερεύσει.

To πρόγραμμα και οι διαιτητές

Οι Ταρενίδης (Κεντρικής Μακεδονίας), Παζώλης (Κ.Δ. Θεσσαλίας) και Παπαγερίδης (Ημαθίας) θα σφυρίξουν το παιχνίδι στο Ιβανώφειο. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής της Elite League έχουν ως εξής:

Σάββατο 2/3

16.00: Ψυχικό-Μίλωνας (Μάνος-Τσαχάκης-Αναστασίου)

16.30: Αμύντας-Ερμής Σχηματαρίου (Σπυρόπουλος Σπ.-Αργυρούδης-Τζίμης)

16.30: Έσπερος Λαμίας-Αίας Ευόσμου (Ζακεστίδης-Μαλαμάς-Καλογριάς)

17.00: Ηρακλής-Κόροιβος (Ταρενίδης-Παζώλης-Παπαγερίδης)

17.00: Δόξα Λευκάδας-Ν.Ε. Μεγαρίδος (Μαρινάκης-Ρίζος-Καρακάσης)

17.00: Ελευθερούπολη-Χαρ. Τρικούπης (Λόρτος-Αναστασιάδης Β.-Κανελλίδης)

19.00: Μύκονος-Παπάγου (Ζιώγας-Σκανδαλάκης-Κατσαπρακάκης)

20.00: Πανιώνιος-Πανερυθραϊκός (Λεβεντάκος-Θεοδωρόπουλος-Καλογερόπουλος)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος