FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στο Final-4 της ΕΣΚΑ-Η το Παιδικό

Ημερομηνία: 15-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν την φετινή σεζόν οι Παίδες του Κoροίβου. Μετά τη λήξη της πρώτης φάσης της Α’ κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ-Η βρίσκονται στη 2η θέση έχοντας 16 νίκες σε 18 ματς και έχουν προκριθεί στο Final- 4 του πρωταθλήματος. Εκεί θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση από τον πολύ δυνατό Προμηθέα Πατρών, μια θέση που οδηγεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια ταλαντούχα φουρνιά παικτών, γεννημένων το 2007, που υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λεβεντούρη, παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό σύνολο που αποδίδει όμορφο μπάσκετ. Μάλιστα, πέντε αθλητές από αυτούς έχουν κληθεί στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ-Η και έχουν λάβει μέρος σε αγώνες της Μικτής Πελοποννήσου στο πρωτάθλημα των Ενώσεων, αποτελώντας μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του ηλειακού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή δουλεία που γίνεται στις Ακαδημίες του Κοροίβου, που εκτός από την σταθερή πορεία της ανδρικής ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, οι ακαδημίες του έχουν σταθερή πορεία στην μεγάλη κατηγορία των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η τα τελευταία χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot