FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος/Στίβος: Μεγάλη συμμετοχή στο «Kids Athletics»

Ημερομηνία: 28-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην παραλία της Κουρούτας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το τμήμα στίβου του Κοροίβου διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 20 Αυγούστου μαζί με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αθλητικές εκδηλώσεις για παιδιά Δημοτικού, στην παραλία της Κουρούτας, με την ονομασία «Kids Athletics». Εκεί, τα παιδιά πήραν μέρος σε παιχνίδια με βάση αγωνίσματα στίβου και συγκεκριμένα άλματα, ταχύτητες και ρίψεις, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της προπονήτριας των ακαδημιών στίβου του Κοροίβου, Εύας Αργυροπούλου. Οι μικροί αθλητές που πήραν μέρος ήταν πολλοί και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην άμμο, στην υπέροχη παραλία της Κουρούτας.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις «Kids Athletics» στην Κουρούτα ήταν στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα», που διοργάνωσε το φετινό καλοκαίρι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε παραλίες όλης της Ηλείας, υπό την παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλου. Το «παρών» έδωσε φυσικά και ο Δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Οι Αντιπεριφερειάρχες Νικολακόπουλος, Βασιλόπουλος με την προπονήτρια του Κοροίβου, Εύα Αργυροπούλου, την έφορο του τμήματος στίβου, Γεωργία Ξένου και την δημοτική υπάλληλο Ήλιδας, Νάντια Παρρά-Κρίσπη.
Ο δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, μίλησε στους μικρούς αθλητές. Στην φωτογραφία με την Εύα Αργυροπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot