FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Προώθησε 5 νεαρούς παίκτες στην ανδρική ομάδα

Ημερομηνία: 18-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος, όπως έχουμε γράψει, έκανε πράξη το πρότζεκτ για την ανάδειξη των δικών του ταλαντούχων παικτών από την Ακαδημία και προώθησε πέντε νεαρούς παίκτες στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για παίκτες που ξεχώρισαν φέτος με την πορεία τους στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑΗ (2η θέση) και ο λόγος για τους Αλεξανδρόπουλο Στέφανο, Κινινή Νίκο, Κοντόπουλο Χρήστο, Ράλλη Γιάννη και Τσίπα Χρήστο. Οι 17χρονοι ταλαντούχοι παίκτες του Κοροίβου θα δουλέψουν σκληρά υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και θα διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής στην Elite League, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Και συν τω χρόνω, στόχος είναι να αποτελέσουν στο μέλλον βασικά στελέχη της ανδρικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

Με κοινή απόφαση της Διοίκησης του Συλλόγου και του Προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Λιόγα, ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ αναβαθμίζει 5 δικά του παιδιά 17 ετών προερχόμενα από τα «σπάργανα» του Συλλόγου, τις Ακαδημίες.
Οι νέοι αθλητές εντάσσονται ως πλήρη μέλη της ανδρικής ομάδας ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE Ερρίκος Ντυνάν.
Το κίνητρο για όλους μας είναι τεράστιο, η φιλοσοφία μας ξεκάθαρη, και η θέλησή μας να πετύχει το εγχείρημα η μέγιστη.
Αυτά τα παιδιά μας, καθώς και όσα θα ακολουθήσουν από το πρόγραμμα που υλοποιείται στις ακαδημίες του συλλόγου, είναι ο μεγάλος δεσμός μας με την καλαθόσφαιρα, και σε όλο αυτό θα έχουν δίπλα τους έναν ιδανικό δάσκαλο-προπονητή για την εξέλιξη και ανάδειξή τους.
Τα παιδιά του προγράμματος «KORIVOS ACADEMY» στα σαλόνια της ELITE LEAGUE.

Καλή αρχή σε όλους.

  1. Αλεξανδρόπουλος Στέφανος
  2. Κινινής Νίκος
  3. Κοντόπουλος Χρήστος
  4. Ράλλης Γιάννης
  5. Τσίπας Χρήστος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot