FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Πρόκληση Νο 1 με Μίλωνα-Στις 5μ.μ. στην Ήλιδα το μεγάλο παιχνίδι

Ημερομηνία: 18-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δυνατό ματς σήμερα κόντρα σε μια εκ των ισχυρών ομάδων της φετινής Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Κόροιβος δίνει σήμερα το τρίτο φετινό του παιχνίδι στην Elite League και το πρώτο «κρας τεστ» της σεζόν. Αντιμετωπίζει στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, τον Μίλωνα Ν. Σμύρνης, που είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, αλλά με υψηλούς στόχους, υπό την καθοδήγηση του Coach Νίκου Καραγιάννη. Είναι το πρώτο ματς-πρόκληση για τον Κόροιβο, που έχει ξεκινήσει ιδανικά το νέο πρωτάθλημα της Elite League με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (στο Σχηματάρι και με τον Αμύντα εντός) και θα επιδιώξει το 3 στα 3 για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Ο Μίλωνας έχει κερδίσει μέχρι στιγμής εντός το Σχηματάρι (87-76) το περασμένο Σάββατο και έχει ηττηθεί δύσκολα στην Ν. Ερυθραία από τον Πανερυθραϊκό (83-80), στην πρεμιέρα. Διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες όπως ο Αμερικανός Μπαρτ και οι έμπειροι Δημάκος, Κανονίδης, Μελισσαράτος, Μοτσενίγος.

Ο Κόροιβος, από την άλλη, είναι επίσης πολύ ποιοτικός, με παίκτες νεαρούς και φιλόδοξους, που έχουν πολλή ενέργεια στο παιχνίδι τους σε άμυνα και επίθεση, καθοδηγούμενοι από τον πολύπειρο Δημήτρη Λιόγα. Και μέσα στην έδρα του, με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα.

M. Δερμιτζάκης

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο 31χρονος φόργουορντ του Κοροίβου, Μάριος Δερμιτζάκης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Elite League για το παιχνίδι: «Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μίλωνα. Πρόκειται για μια καλή ομάδα με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Εμείς ως Κόροιβος έχουμε πετύχει ένα καλό ξεκίνημα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ, ένας μαραθώνιος. Στο σύντομο χρόνο που μεσολαβεί από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου προετοιμαζόμαστε εντατικά ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα της Τετάρτης. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας και σε αυτόν τον αγώνα».

Η Διοίκηση του Κοροίβου καλεί τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» στο Κλειστό της Ήλιδας και να σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι Τσιμπούρης, Νάστος, Ρίζος, όλοι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Τετάρτη 18/10

ΝΕΜ BC Αρένα 16.00: Ν.Ε. Μεγαρίδος-Ηρακλής (Τσώνος-Μαρινάκης-Λιότσιος)

Σχηματαρίου 16.30: Ερμής Σχημ.-Χαρ. Τρικούπης (Αγραφιώτης Ιωάν.-Ταρενίδης-Χατζημπαλίδης)

Ήλιδας 17.00: Κόροιβος-Μίλωνας (Τσιμπούρης-Νάστος-Ρίζος)

Στ. Καλαϊτζής 17.00: Πανερυθραϊκός-Αίας Ευόσμου (Χριστινάκης-Κατσαπρακάκης-Αγγελής)

Παπάγου 17.00: Παπάγου-Έσπερος Λαμίας (Κατραχούρας-Λόρτος-Σκανδαλάκης)

Λευκάδας 17.00: Δόξα Λευκάδας-Ψυχικό (Μπακάλης-Κοϊμτζόγλου-Λουλουδιάδης)

Π. Χανιώτη 18.00: Μύκονος-Ελευθερούπολη (Θεωνάς-Σκαλτσής-Παπαδόπουλος Χρ.)

Κροίσος Πέρσης 18.30: Πανιώνιος-Αμύντας (Μάνος-Τσαχάκης-Καλογριάς)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot