FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Πλήθος κόσμου στον αγιασμό των τμημάτων

Ημερομηνία: 26-09-2024 | Συντάκτης:

Πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

O Κόροιβος πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ήλιδας τον αγιασμό όλων των τμημάτων του ενόψει της έναρξης της νέας αθλητικής σεζόν. Παραβρέθηκε σύσσωμη η ανδρική ομάδα μπάσκετ και παιδιά των ακαδημιών από τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου και γυμναστικής, σε μια μεγάλη εκδήλωση που γέμισε το Κλειστό της Αμαλιάδας από μικρούς αθλητές του ιστορικού συλλόγου, που πολλά χρόνια τώρα σημειώνει επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος με τον πρόεδρο του Κοροίβου Σάκη Κάτζο.

Στον αγιασμό πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, που ευχήθηκε εγκάρδια καλή αθλητική χρονιά με υγεία στους γονείς και στους αθλητές του Κοροίβου, ενώ μίλησε σε όλους τους παρευρισκόμενους και ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας για την παρουσία του και τόνισε πως η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας είναι πάντα δίπλα στον Κόροιβο. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Κοροίβου ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου τη νέα αθλητική σεζόν.
Μετά τον αγιασμό οι μικροί αθλητές του Κοροίβου απόλαυσαν αναψυκτικά και γλυκίσματα και τα χαμόγελα ήταν διάπλατα σε όλους τους μικρούς του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot