FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: «Πάρε θέση, το ταξίδι θα είναι υπέροχο»

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”96012″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος έχει κάνει μέχρι στιγμής πέντε καλές μεταγραφές και σήμερα θα ανακοινωθεί η έκτη, οδεύοντας σταθερά στη συμπλήρωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Ο ηλειακός σύλλογος έχει βάλει ψηλά τον πήχη, ενισχύεται με πολύ καλούς παίκτες και… προμηνύει, μέσω ανακοίνωσής του, πως το ταξίδι θα είναι υπέροχο. Ως εκ τούτου καλεί τον κόσμο να πάρει θέση στο Κλειστό της Ήλιδας, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Η τιμή τους, προνομιακή. 100 ευρώ για 15 εντός έδρας παιχνίδια στο πολύ ανταγωνιστικό και ανατρεπτικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είναι εξαιρετική τιμή. Με έναν μαθηματικό υπολογισμό, κάθε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος τιμάται μόλις στα 6,6 ευρώ για να το παρακολουθήσει κανείς!  Υπάρχει βέβαια και η κάρτα για τις θέσεις VIP, που τιμάται 200 ευρώ, για όσους θέλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή οπτική του γηπέδου.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Κοροίβου για τα διαρκείας αναφέρει τα εξής: «Μετά τις ανακοινώσεις 5 νέων αποκτημάτων κάνουμε μια διακοπή! Αύριο ανακοινώνεται η 6η προσθήκη για την ομάδα μας!

Προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας γιατί το ταξίδι θα είναι υπέροχο.

Η τιμή τους για όλες τις θέσεις είναι στα 100 ευρώ, πλην των θέσεων VIP που είναι στα 200 ευρώ. Πάρε θέση.

Υπεύθυνοι: Μπουλμπασάκος Ανδρέας (6945999573) & Αδαμόπουλος Χάρης (6937397304)».

Κοντά σε Χατζηδάκη

Κοντά στην απόκτηση του Μανώλη Χατζηδάκη βρίσκεται ο Κόροιβος. Ο Χατζηδάκης είναι 19 ετών, σέντερ και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Μαρούσι (ως δανεικός από την ΑΕΚ), έχοντας μέσο όρο 7,9 πόντους και 3 ριμπάουντ στην Α2, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot