FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Παραμένει χωρίς προπονήσεις

Ημερομηνία: 19-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος είναι από τις λίγες ομάδες της Α2 Εθνικής, που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, όποτε αυτή αποφασιστεί από την Πολιτεία και την Ε.Ο.Κ.. Το Κλειστό Γυμναστήριο της Ήλιδας δεν έχει ανοίξει ακόμα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε υπαλλήλους, πριν 20 μέρες περίπου κι έτσι ο Κόροιβος δεν μπορεί να προπονηθεί. Ο σύλλογος θα έχει επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή, ώστε να βρεθεί λύση άμεσα και η ομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις. Αν δεν γίνει αυτό σύντομα, προτίθεται να ενημερώσει τη Γ.Γ.Α. για τα τεκταινόμενα με το Κλειστό της Ήλιδας, προκειμένου να βρεθεί λύση και η ομάδα να μπορέσει να μπει σε προπονητικούς ρυθμούς, όπως τα περισσότερα σωματεία της κατηγορίας.

Συν τοις άλλοις, ο Κόροιβος, όπως και όλες οι ομάδες των εθνικών κατηγοριών στις οποίες έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις, πρέπει να προχωρήσει στον προγραμματισμό των προπονήσεων και των rapid tests, καθώς, ως γνωστόν, είναι υποχρεωτικό το εβδομαδιαίο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στις ομάδες, ώστε να μπορούν να  προπονηθούν, όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

*Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π.Σ.Α.Κ. έστειλε επιστολή στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα, ζητώντας να δοθεί εντολή να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της Α2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος