FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Παίρνει τον Αμερικανό σκόρερ Dru Kuxhausen

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:

– Συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ, που έχει 40% στο τρίποντο

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


O Κόροιβος μετά την συμπλήρωση της front line έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση περιφερειακών παικτών, που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο πολύ ποιοτικό Αμερικανό γκαρντ, Dru Kuxhausen, που την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έπαιξε στην Οlympus Tiblisi της Γεωργίας και έδειξε τα… διαπιστευτήριά του στο σκοράρισμα και όχι μόνο, γράφοντας κατά μέσο όρο 20,1 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ ανά παιχνίδι, την στιγμή που σούταρε με το εξαιρετικό 40% στο τρίποντο!

Όπως γράφει το basketblog, ο Kuxhausen είχε καταγράψει πολύ καλές εμφανίσεις στο NCAA τόσο με την φανέλα του Colorado όσο και με αυτήν των McNeese State Cowboys, την στιγμή που αποτελούσε πάντα μία μόνιμη απειλή έξω από την γραμμή των 6,75μ., με τα ποσοστά του από την περίμετρο να ξεπερνούν το 40%! Αναμφίβολα, η επικείμενη αυτή προσθήκη ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την ηλειακή ομάδα, καθώς εντάσσει στον δυναμικό της έναν παίκτη που διαθέτει όλο το επιθετικό πακέτο. Με τον Kuxhausen υπάρχει συμφωνία και απομένει να στείλει ο Αμερικανός υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πλέον, ο Κόροιβος επικεντρώνεται στο να συμφωνήσει με τους υπόλοιπους παίκτες, που θα συνθέσουν το ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και στα πλάνα είναι και η απόκτηση ενός ακόμα Αμερικανού, για την θέση του πλέι-μέικερ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot