FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Παίρνει και Συνετό-Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 24-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Στις 6μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, οι παίκτες θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Δελέγκου και θα ξεκινήσει το νέο μεγάλο ταξίδι στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Μια χρονιά που ανοίγεται με όνειρα και φιλοδοξίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν από την Διοίκηση, αφού ολοκληρωθεί το ρόστερ και ενταχθούν όλοι οι αθλητές στην προετοιμασία. Η διοίκηση του Κοροίβου καλεί τους φίλους της ομάδας να ενδυναμώσουν τον Κόροιβο, δίνοντας χώρο σε όλους, για κάθε θετική πρωτοβουλία προς κάθε κατεύθυνση.

Στο θέμα του ρόστερ, ο Κόροιβος έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τέσσερις παίκτες, τον  έμπειρο Πέτρο Νοέα και τους νεαρούς και συνάμα ταλαντούχους Δημήτρη Ερμείδη, Ανδρέα Ρουμελιώτη και Κώστα Ιατρίδη. Παράλληλα, έχουν παραμείνει οι Στέφαν Μίτροβιτς, Βένος Μαστόρος από την περσινή σεζόν. Θα γίνουν άλλες τρεις τουλάχιστον «πενταδάτες» μεταγραφές, με παίκτες έμπειρους στην κατηγορία, που θα κάνουν την διαφορά, ώστε ο Κόροιβος να είναι πολύ ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα. 

Εξάλλου, ο Κόροιβος έχει συμφωνήσει προφορικά και με τον 25χρονο Ηλείο γκαρντ, Άρη Συνετό, ο οποίος επιστρέφει στους «κυανόλευκους» της Αμαλιάδας ύστερα από 6 χρόνια. Ο Συνετός είχε παίξει στον Κόροιβο τη σεζόν 2015-2016 στην Basket League σε ηλικία 18 ετών και είχε 8 συμμετοχές. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν βασικότατο στέλεχος του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας στην Α1 ΕΣΚΑΗ και  Γ΄ Εθνική, ενώ πιο πριν ήταν στην ομάδα των Φαρσάλων στην Β΄ Εθνική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος