FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ο Κουκουζέλης στην Ακαδημία

Ημερομηνία: 07-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε πως στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας εντάχθηκε ο καταξιωμένος Γυμναστής-Προπονητής μπάσκετ Σάκης Κουκουζέλης. Ο 47χρόνος Ηλείος προπονητής που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας σε ακαδημίες και πολλή αγάπη για το άθλημα για να το μάθει στα παιδιά σωστά.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα μπάσκετ και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, ΑΣ Χορτιάτη, Α.Ε. Λεχαινών, ΓΑΣ Πύργου και Αιγέα Γαστούνης. Ως προπονητής έχει συμμετάσχει με τις ομάδες του στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΣΚΑΗ, έχοντας θητεύσει στον πάγκο των Υπερίωνα Αμαλιάδας, Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, Αιγέα Γαστούνης, ΑΓΣ Στρουσίου, Α.Ε. Βαρθολομιού, ΓΑΣ Πύργου, ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς, Α.Ε. Λεχαινών και στο γυναικείο τμήμα του Ίφιτου Πύργου. Τέλος, έχει υπάρξει για πολλά χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομών των ακαδημιών του Υπερίωνα Αμαλιάδας, του ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, της Α.Ε. Λεχαινών και της Α.Ε. Βαρθολομιού.

Την περσινή σεζόν καθοδήγησε το εφηβικό τμήμα του Κοροίβου στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εφήβων (U18) της ΕΣΚΑ-Η, όπου κατέλαβε την 5η θέση, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία. Η Ακαδημία καλωσορίζει τον Σάκη Κουκουζέλη στην οικογένεια του Κοροίβου και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot