FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μιλάει με Δερμιτζάκη

Ημερομηνία: 29-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O 31χρονος φόργουορντ δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


O 31χρονος φόργουορντ, Μάριος Δερμιτζάκης, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Κοροίβου, καθώς ο Γιάννης Σιδηροηλίας δεν θα παίξει τελικά στον Κόροιβο για δεύτερη σερί σεζόν. Ο Δερμιτζάκης, που έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στη θέση «4» κυρίως, έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική με το Παγκράτι την διετία 2012-2014, αλλά και τη σεζόν 2019-2020 στην Α2, με προπονητή τον νυν του Κοροίβου, Δημήτρη Λιόγα, με τον οποίο μια σεζόν πριν είχε πανηγυρίσει την άνοδο με την αθηναϊκή ομάδα από την Β’ Εθνική, έχοντας 12,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες.

Την σεζόν 2021-2022 έπαιξε στον Διαγόρα Ρόδου της Γ΄ Εθνικής και συνέβαλε στην άνοδο της ροδίτικης ομάδας στην Β΄ Εθνική, ενώ το ίδιο έκανε και την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Δάφνη, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας κατά μέσο όρο 15,6 πόντους και 10,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στο Π. Φάληρο το Σάββατο

Κατά τα άλλα, ο Κόροιβος προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, που είναι αύριο, Σάββατο, στο Π. Φάληρο, με την ομώνυμη ομάδα, για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5μ.μ.  στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου «Σ. Μπεφόν», με διαιτητές τους Σκανδαλάκη (Κρήτης)-Ασλανίδη (Δωδεκανήσου)-Πετράκη Γ. (Κρήτης).  Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα θα παραταχθεί πιθανότατα χωρίς τους δύο παίκτες προερχόμενους από τραυματισμό, Γεωργαλά και Ναυπλιώτη. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση της ομάδας. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Αττική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot