FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μεταγραφή-βόμβα από το ΝΒΑ!

Ημερομηνία: 22-11-2023 | Συντάκτης:

Ο Κόροιβος προχώρησε σε μια μεταγραφική «βόμβα» ως αντικαταστάτη του Καχίμ Ράνσομ, που αποχώρησε από την ομάδα. Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος απέκτησε και ανακοίνωσε γκαρντ με θητεία και στο ΝΒΑ! Ο λόγος για τον 25χρονο Αμερικανό Ty-Shon Alexander, που την σεζόν 2020-2021 έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Phoenix Suns (είχε μέσο όρο 3,5 λεπτά συμμετοχής σε 16 αγώνες), ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α΄ Ιταλίας με την Βίρτους Μπολόνια, έχοντας 17 συμμετοχές! Πρόκειται δηλαδή για έναν παίκτη με εντυπωσιακό βιογραφικό και τα υπόλοιπα θα φανούν στο παρκέ! Ο Ty-Shon Alexander βρίσκεται από χθες στην Αμαλιάδα και το βράδυ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Κόροιβο. Πιθανόν θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό αθλητή Ty-Shon Alexander. Ο Ty-Shon Alexander έχει γεννηθεί το 1998, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard.

Την χρονιά 2020-2021 ήταν στο ρόστερ των Phoenix Suns NBA με τους οποίους αγωνίστηκε σε 19 αγώνες στην Preseason & Regular Season καθώς και στα playoffs του πρωταθλήματος του NBA με αντίπαλο τους MilwaukeeBucks. 

Το 2021-2022 μετακόμισε στο πρωτάθλημα Ιταλίας για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια με την οποία αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια. Την περσινή σαιζόν (2022-2023) έπαιξε 37 παιχνίδια στην G League NBA σε δυο ομάδες το Greensboro S και Delaware BC.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλωσορίζει τον Ty-Shon στην νέα μπασκετική του οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot