FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μεγάλη μάχη με Πανερυθραϊκό-Σήμερα στις 5μ.μ. στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 15-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δ. Ερμείδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος δίνει σήμερα μεγάλο παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Elite League. Υποδέχεται στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό και με νίκη θα μείνει στο κόλπο ακόμα και για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο! Ο Πανερυθραϊκός είναι στο 12-5 (νίκες-ήττες), στην κορυφή μαζί με την Ελευθερούπολη, και ο Κόροιβος στο 10-6, έχοντας και αγώνα λιγότερο, το εξ αναβολής με τον Τρίτωνα. Ένα σπουδαίο παιχνίδι σήμερα στην Ήλιδα, μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φιλάθλων απ’ όλη την Ηλεία.

Ο Κόροιβος στην Αμαλιάδα είναι πανίσχυρος με 6 νίκες-2 ήττες και είναι σε καλή κατάσταση, προερχόμενος από τρεις σερί νίκες και στην ισχυρή έδρα του έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Στον α΄ γύρο είχε νικήσει στην Ν. Ερυθραία (82-88) και σε περίπτωση νέας νίκης, θα είναι στο 2-0 με τον Πανερυθραϊκό ενόψει πλέι-οφ.

Δ. Ερμείδης: «Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο»

Ο 22χρονος γκαρντ του Κοροίβου, Δημήτρης Ερμείδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Elite League, ανάφερε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και οι παίκτες του Κοροίβου θέλουν δίπλα τους τον κόσμο, διότι τους δίνει ενέργεια.

Ο Δ. Ερμείδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς δεν αγωνιστήκαμε το περασμένο Σάββατο λόγω της αναβολής και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα αυτό. Παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και θέλουμε την νίκη.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητικού τιμ. Το πρωτάθλημα της Elite League μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι δύσκολο, απρόβλεπτο, και όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν ανεξάρτητα από την βαθμολογική τους θέση και ανεξάρτητα αν παίζουν στην έδρα τους ή εκτός.

Σε αυτή την προσπάθεια της Τετάρτης θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της ομάδας. Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη ενέργεια, και μας έχει βοηθήσει σημαντικά η παρουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής

Τετάρτη 15/2

17.00: Κόροιβος -Πανερυθραϊκός (Κανελλόπουλος-Τσιμπούρης-Ρίζος)
17.00: Παπάγου-Ελευθερούπολη (Κωνσταντινίδου-Καρπάνος-Μαρινάκης)
17.00: Αμύντας-Ν.Ε. Μεγαρίδος (Ζακεστίδης-Μηλαπίδης-Τεφτίκης)
17.00: Αγρίνιο-Ψυχικό (Ευφραιμίδης Σ.-Ελευθεριάδης-Κατωτικίδης)
19.00: Ηρακλής-Αίας Ευόσμου (Πουρσανίδης Κ.-Κοϊμτζόγλου-Τσάνταλη)
20.00: Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ.-Χαρ. Τρικούπης (Μαλαμάς-Κατσαπρακάκης-Γεράνιος)

Πέμπτη 16/2

19.30: Μαρούσι-Ερμής Σχηματ. (Τσώνος-Τσαχάκης-Σπυρόπουλος)
Καβάλα-Τρίτων αναβλήθηκε


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot