FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μάχη για το «break» κόντρα στον Μίλωνα

Ημερομηνία: 17-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα το πρώτο ματς στις 4μ.μ.στη Ν. Σμύρνη

Ο Κόροιβος δίνει σήμερα μια μεγάλη μάχη για τα πλέι-οφ της EliteLeague.  Ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, όπου στις 4μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο “Κροίσος Πέρσης” της Ν. Σμύρνης, θα κοντραριστεί με τον Μίλωνα, για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ. Η σειρά ξεκινά με 2-0 νίκες για τον Μίλωνα από την κανονική περίοδο και ως εκ τούτου η ηλειακή ομάδα έχει πολύ δύσκολο έργο. Η σειρά κρίνεται στις 4 νίκες κι έτσι ο Κόροιβος θα πρέπει να κερδίσει σήμερα, για να μειώσει τη σειρά στο 2-1 και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final-4. Και αν το προσεχές Σάββατο στην καυτή Ήλιδα γίνει το 2-2, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Μίλωνας με το τεράστιο μπάτζετ και τους πολλούς καλούς παίκτες (Μπάρτ, Μπράιαντ, Σκορδίλη, Μελισσαράτο, Μοτσενίγο, Κανονίδη, Δημάκο) έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο ο Κόροιβος έχει το ταλέντο και τον νεανικό ενθουσιασμό, δεν έχει άγχος και πάει στη Ν. Σμύρνη αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το “break”.

Ο Κόροιβος είναι το αουτσάιντερ στη σειρά, ωστόσο το γεγονός πως την πίεση την έχει ο Μίλωνας λόγω του πλεονεκτήματος, μπορεί να λειτουργήσει θετικά στο παρκέ για τους «κυανόλευκους» της Ηλείας, να αποδώσουν πολύ καλά και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στο Final-4, που είναι και ο στόχος.

Στα αγωνιστικά, ο Μάριος Δερμιτζάκης έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος