FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μάχη για την τετράδα στην Καβάλα

Ημερομηνία: 22-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ELITE LEAGUE 2023-2024 / ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

Κόντρα στην δεύτερη της βαθμολογίας, Ελευθερούπολη, το Σάββατο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Κόροιβος ταξιδεύει σήμερα για την Καβάλα, όπου αύριο, Σάββατο, στις 4μ.μ., θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Γεωργιανής του Νομού Καβάλας, την Ελευθερούπολη, για την 28η αγωνιστική της Elite League. H Ελευθερούπολη είναι μια πολύ καλή ομάδα που ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Μεγαρίδα και τον Ηρακλή και έχει μία νίκη περισσότερη από τον Κόροιβο (17-10 έναντι 16-11). Μάλιστα είναι σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας στον β΄ γύρο, πίσω από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Κυρίως στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, εκεί όπου έχει 11 νίκες και μόλις 2 ήττες, από τον Παπάγου (71-81) και από την Μύκονο (81-87). Στον β΄ γύρο έχει 6 νίκες-6 ήττες ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στη Λαμία από τον Έσπερο. Στον α΄ γύρο ο Κόροιβος είχε ηττηθεί στην Ήλιδα από την Ελευθερούπολη με 71-81 και είναι μια από τις δύο εντός έδρας ήττες που έχει γνωρίσει η ηλειακή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα (η άλλη είναι από τον Μίλωνα).

Ο Κόροιβος πάει στην Καβάλα για να παλέψει για τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία (τώρα ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Μίλωνα). Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει εντός τον Πανερυθραϊκό και εκτός το Ψυχικό και είναι μέσα στις δυνατότητές του ακόμα και το τρία στα τρία, που θα τον ανεβάσει στην 4άδα, κάτι που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, που είναι και το ζητούμενο πλέον.  

Προβλήματα ενόψει Ελευθερούπολης δεν υπάρχουν με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Λιόγα. Η αποστολή αναχωρεί σήμερα το πρωί οδικώς για την Καβάλα, όπου θα διανυκτερεύσει.

To πρόγραμμα και οι διαιτητές

Οι Αγραφιώτης Ι., Λόρτος, Δέλλας, άπαντες από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης θα σφυρίξουν το παιχνίδι Ελευθερούπολη- Κόροιβος, το Σάββατο στις 4μ.μ..

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής της Elite League έχουν ως εξής:

Σάββατο 23/3-Ώρα 4μ.μ.

Ελευθερούπολη-Κόροιβος (Αγραφιώτης Ι.-Λόρτος-Δέλλας)

Παπάγου-Ερμής Σχηματαρίου (Μαρινάκης-Σπυρόπουλος-Αναστασίου)

Ν.Ε. Μεγαρίδος – Πανερυθραϊκός (Τσολάκος-Στρέμπας-Τζίμης)

Μύκονος-Μίλωνας (Τσιμπούρης-Θεονάς-Σκανδαλάκης)

Δόξα Λευκάδας-Χαρ. Τρικούπης (Καρπάνος-Λουλουδιάδης-Ντόγκας)

Πανιώνιος-Αίας Ευόσμου (Αναστόπουλος-Λογοθέτης-Μακρόπουλος)

Αμύντας-Ηρακλής (Μαλαμάς-Σκαλτσής-Ρίζος)

Ψυχικό-Έσπερος Λαμίας (Μάνος-Χριστινάκης-Κατσαπρακάκης)

Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος