FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κόντρα στη δυνατή Μύκονο το Σάββατο στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 22-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.

Στις 5μ.μ. το σπουδαίο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

To πρωτάθλημα της Elite League συνεχίζεται αδιαλείπτως και το προσεχές Σάββατο ο Κόροιβος φιλοξενεί στην Ήλιδα την Μύκονο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος (ώρα έναρξης 5μ.μ.). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση μαζί με Μίλωνα, Σχηματάρι και Ηρακλή και με τόσες πολλές ομάδες να ισοβαθμούν στις θέσεις των πλέι-οφ κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο. Η Μύκονος, που έχει προπονητή τον έμπειρο Γιώργο Σκαραφίγκα από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με έμπειρους στην κατηγορία παίκτες όπως ο Καμάρας που πέρυσι έπαιζε στον Κόροιβο, ο Σταυρακούκας που επίσης έχει παίξει στην Αμαλιάδα, ο Σταμάτης, ο Διαμαντάκος, ο Ευστρατίου κ.α.. Προέρχεται από ήττα στον πόντο στην Λευκάδα (84-83), αλλά γενικότερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, καθώς πριν από το ματς στην Λευκάδα είχε πέντε σερί νίκες, με Πανιώνιο, Ψυχικό, Έσπερο Λαμίας εντός και Αμύντα, Ελευθερούπολη εκτός!

Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για τον Κόροιβο, που στην έδρα του, βέβαια, έχει τον πρώτο λόγο καθώς στην Ήλιδα είναι πανίσχυρος με 9 νίκες-2 ήττες, εκεί όπου έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, Πανιώνιο, Ηρακλή και Σχηματάρι, που επίσης βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Εξάλλου, με την συμπαράσταση των φιλάθλων, που στα τελευταία παιχνίδια είναι σαφώς μεγαλύτερη, η ηλειακή ομάδα γίνεται ακόμα πιο δυνατή στην Ήλιδα και το Σάββατο αναμένεται πολύς κόσμος και σε αυτό το παιχνίδι, κόντρα σε μια από τις δυνατές και φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας, η οποία Μύκονος -ειρήσθω εν παρόδω- ξεκίνησε με βλέψεις ανόδου! Στον α΄ γύρο στη Μύκονο ο Κόροιβος είχε ηττηθεί με 91-74.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Λιόγα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot