FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κόντρα Κυπέλλου με Χ. Τρικούπη-Σήμερα στις 6μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας

Ημερομηνία: 08-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει σήμερα στις 6μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας τον Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου του Ντίνου Καλαμπάκου, για την 2η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου προκρίθηκε εύκολα το Σάββατο επί του Οίακα Ναυπλίου, και σήμερα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα της Α2 Εθνικής.

Ο Χ. Τρικούπης διαθέτει παίκτες όπως ο πολύπειρος γκαρντ Φώτης Βασιλόπουλος, ο Στάθης Παπαδιονυσίου (την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Β΄), ο Μιχάλης Λιάπης (από τον Κολοσσό Ρόδου),  ο Δημήτρης Χείλαρης (πρώην του Κοροίβου) και ο Βόσνιος σέντερ Φάχρο Αλίχοτζιτς, με θητεία σε Ρέθυμνο, Προμηθέα και Πανιώνιο. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει εκτός έδρας με τον νικητή του αγώνα Αμύντας-Πανερυθραϊκός, το προσεχές Σάββατο, για την 3η αγωνιστική της Α΄ Φάσης.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου έχει ως εξής:

Χρ. Αγγουράκης -17.00: Δάφνη Δ.-Μαρούσι

Καρδίτσας (Ν)- 17.00: Καρδίτσα-Καβάλα

Ήλιδας- 18.00: Κόροιβος-Χ. Τρικούπης

Υμηττού-19.00: Αμύντας-Πανερυθραϊκός

Η είσοδος στο Κλειστό

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης δικαίωμα εισόδου σε κλειστά γυμναστήρια για παρακολούθηση αγώνων έχουν οι παρακάτω:

1.Άτομα πλήρως εμβολιασμένα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τον έλεγχο στην είσοδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

2.Άτομα που έχουν νοσήσει και που θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τον έλεγχο στην είσοδο το πιστοποιητικό νόσησης.

3.Για παιδιά ηλικίας από 13 έως 17 ετών η είσοδος γίνεται με αρνητικό rapid test 48 ωρών.

4.Για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών η είσοδος γίνεται με αρνητικό self test της ίδιας ημέρας.

Όπως έχει κάνει γνωστό ο Κόροιβος, ο έλεγχος θα πραγματοποιείται σήμερα έξω από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ήλιδας. Για την διευκόλυνση των φιλάθλων και για την αποφυγή συνωστισμού συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων.  Για το λόγο αυτό η έκδοση εισιτηρίων και ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα ξεκινήσουν μια ώρα πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα. Για όσους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί ή θα προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους της ομάδας μέχρι την ημέρα του αγώνα η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Για τις κάρτες μέλους οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και ώρες 11.00-13:30. Κάρτες μέλους θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια εισιτηρίων σήμερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος