FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κοιτάζει Αρνόκουρο

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 24χρονος φόργουορντ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ηλειακής ομάδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για να επανδρώσει το ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Elite League και σύμφωνα με πληροφορίες κοιτάζει και την περίπτωση του 24χρονου πάουερ φόργουορντ, Γιώργου Αρνόκουρου (έχει ύψος 2.04μ.). Ο Αρνόκουρος την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Μεγαρίδα και είχε κατά μέσο όρο 4,8 πόντους (57% στα δίποντα), 4,8 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής. Ο 24χρονος φόργουορντ, που ξεχώρισε με τις μικρές Εθνικές Oμάδες, αγωνίζεται από το 2019 στην Elite League, έχοντας παίξει πέρα από την Μεγαρίδα και σε Δάφνη Δαφνίου, Μαρούσι και Πανερυθραϊκό.

Στον αντίποδα, ο Θοδωρής Καρράς από τον Κόροιβο την περασμένη σεζόν θα παίξει στην Ελευθερούπολη στο νέο πρωτάθλημα της Elite League. O 27χρονος σέντερ συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Καβάλας. Ο Καρράς στον Κόροιβο είχε κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 6,3 ριμπάουντ στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Elite League. Έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τα εκπαιδευτήρια Δούκα και το 2017 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Καρδίτσα με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Elite League τη σεζόν 2021-2022. 

Με Αλεξανδρόπουλο, Τσίπα η Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων U17 αναχώρησε χθες με προορισμό την Ρουμανία, προκειμένου να πάρει μέρος σε Διεθνές Τουρνουά στο Βουκουρέστι.

Στην 12αδα της Εθνικής βρίσκονται δυο αθλητές του Κοροίβου, οι Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, Χρήστος Τσίπας, που πήραν φέτος αρκετές εμπειρίες από την συμμετοχή τους στην Elite League.

Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Κοροίβου, αποτέλεσμα της φιλοσοφίας που πρεσβεύει ο σύλλογος στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μπάσκετ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot