FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ικανοποίηση Λιόγα-«Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας»

Ημερομηνία: 14-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος κέρδισε εύκολα το Σάββατο τον Αίαντα Ευόσμου στην Ήλιδα, έφτασε στο 5-2 το ρεκόρ του και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικους τον Μίλωνα, την Μύκονο και την Μεγαρίδα. Ο προπονητής, Δημήτρης Λιόγας, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα συνεχάρη τους παίκτες του και κυρίως τον Κουξχάουσεν που πέτυχε 30 πόντους και τόνισε πως με τέτοια ευστοχία είναι δύσκολο να κοντράρει κανείς τον Κόροιβο. Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια εμφατική νίκη. Καταφέραμε να σουτάρουμε με ποσοστά της τάξης του 60%  και πιστεύω πως οπωσδήποτε με αυτά τα νούμερα το ματς θα ξεφύγει. Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να μας κοντράρει με αυτό το ποσοστό ευστοχίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ο Κουξχάουσεν έβαλε 30 πόντους με 6/8 τρίποντα και 10/11 βολές, του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και σε όλους τους παίκτες. Όλοι προσπαθούν πολύ και παρόλο που έχουμε κι εμείς τα δικά μας μικροπροβλήματα, η ομάδα κάθε εβδομάδα κερδίζει κάτι, κυνηγάει κάτι και είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της».

Στην ερώτηση πόσο σημασία έχει το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει ψηλά στην βαθμολογία, ο Δημήτρης Λιόγας απάντησε: «Σίγουρα έχει σημασία, αλλά εμείς αυτή την στιγμή, όπως όλες οι ομάδες νομίζω, κοιτάμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Όσο για την μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στο Κλειστό της Ήλιδας, απάντησε: «Όπως έχω ξαναπεί, έχει μεγάλη σημασία για μας να γεμίσουμε αυτό το γήπεδο, που είναι στολίδι για την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω πως ο κόσμος είναι μεγάλη βοήθεια για μας και από την άλλη μεριά κι εμείς προσπαθούμε κάθε φορά που παίζουμε εδώ να κάνουμε το καλύτερο, σε μια προσπάθεια να γεμίσουμε το γήπεδο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Ο Κόροιβος το ερχόμενο Σάββατο στις 7μ.μ. δίνει ντέρμπι με την Μύκονο, στο νησί του Αιγαίου, με την οποία Μύκονο ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot