FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Τιμητικές βραβεύσεις στο χορό του Σαββάτου

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Νίκος Λοχοβίτης, Δημήτρης Φωτόπουλος και Γιώργος Μελιτσόπουλος θα βραβευτούν από τη Διοίκηση του Κοροίβου.

Το Σάββατο κατά τον ετήσιο χορό στο «Δεμίρης Royal»

Αύριο, Σάββατο, ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο «Δεμίρης Royal» (ώρα 9μ.μ.). Ο μεγάλος ηλειακός σύλλογος πραγματοποιεί μια λαμπερή εκδήλωση, αντίστοιχη του μεγέθους του. Στο πλαίσιο αυτής, η Διοίκηση του Κοροίβου θα βραβεύσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Αυτοί είναι  οι εξής, όπως τους ανακοίνωσε χθες ο σύλλογος:

Λοχοβίτης Νίκος: Διοικητικός παράγοντας με πολύ μακριά χρονική παρουσία, από τα πρώτα χρόνια του συλλόγου έως το 2009.Από τους ιδρυτές του τμήματος βόλεϊ και εκ των βασικών συντελεστών της πολύ μεγάλης πορείας του τμήματος μέχρι την πόρτα της Α1.Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μαζί με κάποιους άλλους φιλάθλους τους koroivians, δείχνοντας σε όλο τον ελληνισμό αθλητισμό ότι μπορούμε να αγαπάμε την ομάδα μας αλλά με άλλους τρόπους και μακριά από την βία.

Φωτόπουλος Δημήτριος: Αθλητής μπάσκετ του Κοροίβου έως το 2002,συνέδεσε την παρουσία του με αρκετές επιτυχίες, με κορυφαία την άνοδο στη Γ’ Εθνική την σεζόν 1998-1999. Στη συνέχεια ασχολήθηκε και ασχολείται  ως προπονητής στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑΗ.

Μελιτσόπουλος Γεώργιος: Αθλητής μπάσκετ έως το 2009 από τα σπλάχνα του Κοροίβου, αρχηγός της ομάδας που κέρδισε την άνοδο για την Γ΄Εθνική το  2007-08, ανοίγοντας το δρόμο για την τρελή πορεία προς την Α΄ Εθνική και την παραμονή σε αυτή για 4 χρόνια.

Κανελλόπουλος Θεόδωρος: Για χρόνια διοικητικός παράγοντας του Κοροίβου ακόμα και όταν εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πάτρα. Με έντονα τα κοινωνικά αντανακλαστικά και σταθερά ταγμένος στην κοινωνική προσφορά συνέχισε να ασχολείται και στην Πάτρα με τον αθλητισμό και τα διοικητικά της ΕΑΠ, στο τμήμα του βόλεϊ. Εδώ και 2 χρόνια εκλέχθηκε από τα σωματεία της ένωσης Ε.Σ.Π.Ε. Πελοποννήσου και το διοικητικό συμβούλιο στην θέση του προέδρου αυτής, μια υψηλή διάκριση για έναν δικό μας άνθρωπο.

KOROIVIANS: Αποτέλεσαν και αποτελούν την διαφορετική πρόταση για τους οπαδούς – φιλάθλους των ομάδων. Αγαπάμε την ομάδα μας , αλλά απέχουμε από κάθε μορφή βίας…Τέλος οι αθλητικοί χώροι ανήκουν στις οικογένειες και όχι στους στρατούς του πολέμου. Τα βραβεία ήθους στην Α1 από τον ΕΣΑΚΕ τους ανήκουν!

Επίσης, ο Κόροιβος θα τιμήσει για την πολυετή διαφημιστική τους υποστήριξη τους  παρακάτω μεγάλους υποστηρικτές της ομάδας: Ι.Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ, HELLAS OIL A.E., Π.Ι.Κ.  Α.Ε.Β.Ε., AXIVEN, ΗΛΒΙΓΑΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, CHIPITA, ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Παλούκι ενοικιαζόμενα, Aldemar Olympian Village, Δ.Ο.Β..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος