FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Σήμερα το πρώτο βήμα παραμονής-Κάλεσμα στον κόσμο από τη Διοίκηση

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκινούν σήμερα στις 5μ.μ., στην Ήλιδα, οι μάχες παραμονής με το Μαρούσι

 

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ρίχνεται σήμερα στη μάχη της παραμονής κόντρα στο Μαρούσι, στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας. Η ομάδα του Σπύρου Σαμόλη έχει το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, αν χρειαστεί, στην Αμαλιάδα. Η σειρά είναι στο 1-1 από την κανονική περίοδο και η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες, θα παραμείνει στην Α2 Εθνική. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο Μαρούσι και το τρίτο, αν χρειαστεί, την Τετάρτη 22 Μαΐου στην Ήλιδα.

Ο Κόροιβος έχει βρει τα πατήματά του εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, μετά την έλευση του Σπύρου Σαμόλη. Με αυτόν στον πάγκο έχει 5 μεγάλες νίκες, με Ερμή Αγιάς, Ηρακλή, Διαγόρα Δρυοπιδέων, Εθνικό εντός και Αμύντα εκτός και 3 ήττες στις λεπτομέρειες, σε Καβάλα, Κω και Ψυχικό. Οι κυανόλευκοι έχουν καλή ψυχολογία, ξέρουν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται τώρα σε αυτή τη θέση και κόντρα στο Μαρούσι θα επιστρατεύσουν μεταξύ άλλων και το πάθος τους, για να φτάσουν στη νίκη, που θα τους δώσει καθαρό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής.

Το «πρέπει» των φιλάθλων

Ο Κόροιβος, λοιπόν, αναμένεται να κάνει αγωνιστικά αυτό που πρέπει κόντρα στο Μαρούσι, αρχής γενομένης από σήμερα, αλλά το ίδιο επιβάλλεται να κάνει και ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα. Σε τέτοια παιχνίδια, η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και οι φίλοι της ομάδας σε όλο το νομό πρέπει να δώσουν δυναμικό «παρών», να μετατρέψουν σε «καμίνι» το Κλειστό της Ήλιδας και να σπρώξουν την  ομάδα στο 2-1. Ένας άλλος λόγος που πρέπει να δημιουργηθεί καυτή ατμόσφαιρα στην Ήλιδα είναι για να μην τολμήσει η διαιτησία να αδικήσει τον Κόροιβο σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Και το λέμε αυτό, διότι σε πολλούς αγώνες φέτος, ακόμα και εντός έδρας, ο Κόροιβος είχε κόντρα διαιτησία.

«Γεμίστε το γήπεδο»

Η Διοίκηση του Κοροίβου μέσω ανακοίνωσής της καλεί  όλους τους φίλους της ομάδας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Κλειστό και να σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη: «Φίλοι και φίλες της ομάδας μας, την Τετάρτη 15/5/2019 και ώρα 5μ.μ. στο κλειστό της Ήλιδας ο Κόροιβος παίζει, στα πλαίσια των play out της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, με το Μαρούσι. Η παραμονή της ομάδας μας στην Α2 ήταν το ζητούμενο το καλοκαίρι του 2018.Τα παιδιά προσπάθησαν να το πετύχουν χωρίς την διαδικασία των play out, ομολογουμένως κάνοντας μια υπερπροσπάθεια στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, κάνοντας 5 νίκες απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όμως δεν έφταναν για την απευθείας σωτηρία. Η αγωνιστική εικόνα όμως που έχουν βγάλει το τελευταίο διάστημα, δυναμώνει την πεποίθηση ότι η ομάδα μας θα πετύχει τον στόχο της, κάνοντας το πρώτο και καθοριστικό βήμα στον αγώνα στο γήπεδο μας. Αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά είναι η μαζική σας παρουσία στις κερκίδες ,η φωνή σας, το ζεστό σας χειροκρότημα, ώστε να τους δώσετε τον αέρα για την απογείωση προς την επιτυχία…Γεμίστε το γήπεδο μας, δείξτε την δύναμη της έδρας μας. Αυτή η ομάδα το αξίζει, 9 χρόνια στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, το εισιτήριο για το σημερινό παιχνίδι είναι 1 ευρώ για τα μέλη του Κοροίβου, 10 ευρώ για τα μη μέλη και την Κερκίδα Α  και θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για μαθητές έως 18 ετών, φοιτητές, Α.μ.Ε.Α, άνεργους και πολύτεκνους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος