FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Προετοιμάζεται για Χαλκιδική

Ημερομηνία: 07-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75050″ img_size=”full”][vc_column_text]

Το Σάββατο στον Αγ. Παύλο Καλλικράτειας, ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής με την Ευρώπη Πευκοχωρίου

 

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είχε διακοπή το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας και το προσεχές Σάββατο επαναρχίζει, με τον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη να παίζει στον Αγ. Παύλο Καλλικράτειας του Νομού Χαλκιδικής με την Ευρώπη Πευκοχωρίου που, ως γνωστόν, έχει πάρει τη θέση των Τρικάλων, που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες μάλιστα είχαν συναντηθεί στο ίδιο γήπεδο στις 19 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Κόροιβος είχε επικρατήσει με 63-55, με τον Τομς Λεϊμάνις να πετυχαίνει 24 πόντους.

Η νέα μεταξύ τους αναμέτρηση, το προσεχές Σάββατο, θα είναι σαφώς πιο δύσκολη για τον Κόροιβο καθώς η Ευρώπη έχει πλέον προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Α2 και δείχνει δυνατή, έχοντας κερδίσει εντός τον δυνατό Ερμή Αγιάς (76-73) και την Καβάλα εκτός έδρας (68-70), ενώ έχει ηττηθεί στο Μεσολόγγι από τον Χ. Τρικούπη (72-48) και  τον πανίσχυρο Ιωνικό Νίκαιας εντός έδρας (69-84).

Με ψυχολογία ο Κόροιβος

Από την άλλη, ο Κόροιβος, κόντρα στα προγνωστικά, δείχνει πολύ δυνατός φέτος στην Α2.  Τρεις νίκες και μόλις μια ήττα στον πόντο (στην Καρδίτσα με buzzer beater του Κακλαμάνου) είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του και στόχος του είναι να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-άουτ και από κει και πέρα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και –ει δυνατόν- να διεκδικήσει την άνοδο στα πλέι-οφ.  Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες με Μαρούσι εντός, Απόλλωνα εκτός και Καστοριά εντός και οι κυανόλευκοι θέλουν να περάσουν και από την Καλλικράτεια, ώστε να παραμείνουν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Δύσκολα ο Τσιάκος

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τον Γιώργο Τσιάκο να έχει ενοχλήσεις στον καρπό και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη το Σάββατο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Κώστα Σορώτου και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για τη Χαλκιδική.

*Χθες βράδυ, ο Κόροιβος ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα, από τον Απόλλωνα, 66-63.

 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/11-Ώρα 5μ.μ.

Πευκοχώρι – Κόροιβος

Καστοριά – Ηρακλής

Απόλλων Πάτρας – Ιπποκράτης

Μαρούσι – Διαγόρας Δρυοπ.

Καρδίτσα – Αμύντας

Ψυχικό – Εθνικός

Ερμής Αγιάς –  Ιωνικός Νικαίας

Χαρ. Τρικούπης – Καβάλα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot