FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Με Καρδίτσα το Σάββατο

Ημερομηνία: 31-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 5μ.μ. στην  Ήλιδα ο κρίσιμος αγώνας  της 16ης αγωνιστικής

 

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη δίνει το Σάββατο άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής του μπάσκετ. Φιλοξενεί στις 5μ.μ. την Καρδίτσα για την 16η αγωνιστική και τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει αναφορικά με την αποφυγή των πλέι-άουτ. Οι έξι ήττες στους επτά τελευταίους αγώνες έχουν φέρει την ηλειακή ομάδα στη ζώνη των πλέι-άουτ, δύο νίκες πίσω από την προνομιούχο 10η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή. Ως εκ τούτου κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός, πόσο μάλλον οι εντός έδρας κι έτσι το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι κρίσιμο ενόψει της συνέχειας.

Ο Κόροιβος καλείται σε άλλο ένα παιχνίδι να καλύψει το κενό του αρχηγού του, Γιώργου Τσιάκου (εωσότου επιστρέψει στα μέσα Μαρτίου ή αποκτηθεί ψηλός στη θέση του). Στη ρακέτα υπάρχει κενό, αλλά δεν μπορούμε να μην εκθειάσουμε την υπερπροσπάθεια των Χείλαρη, Θεοδωράκου,  που το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκαν 39 και 33 λεπτά αντίστοιχα και μαζί με τον Γραβάνη, υπερβάλλουν εαυτούς για να καλυφθεί το κενό του έμπειρου σέντερ, Γιώργου Τσιάκου.

Η προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι παίκτες αξίζει ιδιαίτερης μνείας, το πάθος ξεχειλίζει και αν συνεχίσουν έτσι δεν θα αργήσει η επιστροφή στις νίκες. Στην… εξίσωση πρέπει να μπει όμως και ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας και να στηρίξει τη νεανική αυτή ομάδα στο δεύτερο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, η Α2 είναι μια μεγάλη κατηγορία, με τεράστιο συναγωνισμό και αποτελεί τιμή για την Ηλεία να έχει ομάδα σε αυτή.

 

To πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο-Ώρα 11π.μ.

Ιπποκράτης –Εθνικός

Ώρα 5μ.μ.

Κόροιβος -Καρδίτσα

Ερμής Αγιάς -Πευκοχώρι

Χαρ. Τρικούπης -Καστοριά

Ιωνικός Νίκαιας -Απόλλων Π.

Καβάλα -Γ.Σ. Αμαρουσίου

Ηρακλής -Ψυχικό

Διαγόρας Δρ.-Αμύντας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος