FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Μάχη με Ερμή Αγιάς το Σάββατο

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85452″ img_size=”full”][vc_column_text]

Στις 5μ.μ. το κρίσιμο παιχνίδι για την ηλειακή ομάδα

Επτά αγώνες έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής του μπάσκετ και ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη υποδέχεται το Σάββατο στις 5μ.μ. το δυνατό Ερμή Αγιάς, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ένας αγώνας πολύ δύσκολος και συνάμα κρίσιμος για την ηλειακή ομάδα, που θέλει να πάει στα πλέι-άουτ με την καλύτερη δυνατή θέση (πλεονέκτημα έδρας), ώστε να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την παραμονή. Ο Κόροιβος με το Σπύρο Σαμόλη στον πάγκο,  τον αρχηγό Γιώργο Τσιάκο (φωτό) να πατάει πλέον καλύτερα ύστερα από τον τραυματισμό του (έπαιξε 18 λεπτά στην Καβάλα, πέτυχε 8 πόντους  και πήρε 7 ριμπάουντ) και τον Τομς Λεϊμάνις να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, αναμένεται πιο ανταγωνιστικός από δω και στο εξής και θα παλέψει για τις νίκες που χρειάζεται ενόψει των πλέι-άουτ.

Μπορεί τη νίκη

Ο Ερμής Αγιάς είναι δυνατός  στη Λάρισα (11 νίκες-1 ήττα), αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Έχει υποστεί 6 ήττες σε 11 αγώνες και ο Κόροιβος, με τη συμπαράσταση και των φιλάθλων του,  μπορεί να τον νικήσει. Άλλωστε, οι κυανόλευκοι είχαν ηττηθεί στην παράταση με ένα μόλις καλάθι διαφορά στον αγώνα του α΄ γύρου στη Λάρισα (99-97), με τον Λεϊμάνις να έχει ισοφαρίσει με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας. Μάλιστα, στην τελευταία φάση της παράτασης, ο Λετονός έχασε ένα φαινομενικά εύκολο λέι-απ για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς σε δεύτερη παράταση.

Κοντολογίς, ο Κόροιβος έχει το ύψος να κοιτάξει στο μάτια την τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.  Αρκεί να αγωνιστεί με πάθος, με συγκέντρωση για 40 λεπτά και ο κόσμος να στηρίξει τους παίκτες περισσότερο από κάθε άλλη φορά, στο δύσκολο όσο και κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο 30/3-Ώρα 5μ.μ.

Κόροιβος -Ερμής Αγιάς

Ιπποκράτης -Ιωνικός Νίκαιας

Ηρακλής 2017-Καβάλα

Διαγόρας Δρ.-Χαρ. Τρικούπης

Αμύντας -Πευκοχώρι

Εθνικός -Καστοριά

Ψυχικό -Απόλλων Πάτρας

Καρδίτσα -Γ.Σ. Αμαρουσίου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot