FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας στην κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 12-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου έκοψε το βράδυ της Πέμπτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κατάστημα «Ossobuko» του φίλου και υποστηρικτή της ομάδας Νίκου Τσαγρή, μέσα σε πολύ όμορφο οικογενειακό κλίμα.

Ο Προέδρος του συλλόγου, Σάκης Κάτζος, αφού ευχήθηκε για την νέα χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, ευτυχία, ευημερία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας. Τις δικές τους ευχές για το 2024 έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λιόγας και ο αρχηγός Πέτρος Νοέας.

Τυχεροί των τεσσάρων φλουριών ήταν οι Θοδωρής Καρράς, Ty-shon Alexander, Στέφανος Αλεξανδρόπουλος και Βασίλης Αδαμόπουλος, οι οποίοι παρέλαβαν τα δώρα τους από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σάκη Κάτζο. Τα δώρα των τυχερών ήταν μια προσφορά των καταστημάτων Toucan concept store και Athanasia Ralli, των φίλων της ομάδας Θανάση Τσαούση και Αθανασίας Ράλλη του οποίους το τμήμα μπάσκετ ευχαριστεί.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι koroivos-pita4.jpg

Ο Κόροιβος ευχαριστεί επίσης τον Νίκο Τσαγρή και την σύζυγό του Βασιλική Μαρνέρα για την χθεσινή προσφορά τους στην ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος