FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος/Γυμναστική: Τέσσερις πανελληνιονίκες στο τραμπολίνο

Ημερομηνία: 21-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Αδαμόπουλος, Ντίνος, Τραγουστής στο 2ο σκαλί του βάθρου στο ομαδικό τραμπολίνο εφήβων.

Ασημένιο στο ομαδικό τραμπολίνο οι Αδαμόπουλος, Ντίνος, Τραγουστής-Χάλκινο στο διπλό μίνι τραμπ ο Αδαμόπουλος-7ος στους Άνδρες ο Κόντος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το τμήμα Γυμναστικής του Κοροίβου είχε εξαιρετική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, διπλού μίνι τραμπ και ακροβατικού διαδρόμου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη σερί χρονιά στην Αμαλιάδα. Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 292 αθλητές, εκ των οποίων 25 του Κοροίβου. Τέσσερις εξ αυτών στέφθηκαν πανελληνιονίκες (μπήκαν στην τελική 8άδα) και μετάλλια κατέκτησαν τρεις αθλητές στην κατηγορία των εφήβων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σάκη Τεμπονέρα.

Ο Αδαμόπουλος στην 3η θέση στο διπλό μίνι τραμπ και παραδίπλα του ο Ντίνος. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος.

Στο τραμπολίνο, στην κατηγορία των εφήβων, οι 15χρονοι Βασίλης Αδαμόπουλος, Αλέξανδρος Ντίνος και Λουκάς Τραγουστής κατέλαβαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Στο ατομικό, ο Αδαμόπουλος πήρε την 4η θέση και ο Ντίνος την 5η. Στην κατηγορία των Ανδρών, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο 17χρονος Αλέξανδρος Κόντος, πρωταθλητής Ελλάδας στους έφηβους, κατέλαβε την άκρως τιμητική 6η θέση.

Ο Αλέξανδρος Κόντος (στο 3ο σκαλί του βάθρου στη φωτό) κατέλαβε την 6η θέση στο τραμπολίνο και την 7η στο διπλό μίνι τραμπ Ανδρών.

Στο διπλό μίνι τραμπ, στους έφηβους, ο Βασίλης Αδαμόπουλος πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο Αλέξανδρος Ντίνος την 6η θέση. Στους Άνδρες ο Αλέξανδρος Κόντος κατέλαβε την 7η θέση.

Η ομάδα ακροβατικού διαδρόμου του Κοροίβου με τον προπονητή, Σάκη Τεμπονέρα.

Τέλος η ομάδα ακροβατικού διαδρόμου του Κοροίβου συμμετείχε με 21 αθλητές στα επίπεδα 1-4 και είχε μεγάλες επιτυχίες με πολλά μετάλλια. Οι αθλητές του Κοροίβου που πήραν μέρος στον ακροβατικό διάδρομο ήταν οι εξής: Γοροζίδου Αλίκη, Κανδυλιώτη Μαρία, Λαφτσή Λεωνιδία, Σταματακοπούλου Βασιλική, Φουρνιώτη Αλεξία, Γιατρά Αγγελική, Δούμα Ελένη-Δήμητρα, Αυγέρη Φρειδερίκη, Δημητρακοπούλου Βασιλική, Λαφτσή Δήμητρα, Κουτσόπουλος Θεόδωρος, Κλάδης Μάριος, Κλάδης Παναγιώτης Αστέριος, Σερβίνης Βασίλης Σωτήρης, Αυγέρης Ευστάθιος, Ζυλυφτάρι Ραφαήλ, Καλογερόπουλος Ανδρέας, Καλούδης Σωτήρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot