FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Για το 3 στα 3 με Έσπερο Λαμίας

Ημερομηνία: 16-10-2024 | Συντάκτης:
ELITE LEAGUE 2024-2025 / ΧΑΝΘ – ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Σήμερα στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το πρωτάθλημα της Elite League συνεχίζεται σήμερα με την πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της σεζόν. Πρόκειται για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου ο Κόροιβος θα υποδεχτεί στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, τον Έσπερο Λαμίας. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλει σήμερα να συνεχίσει νικηφόρα, να κάνει το 3 στα 3 και να ατενίσει το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Απέναντί της έχει μια καλή κι έμπειρη ομάδα της κατηγορίας, με αρκετούς καλούς παίκτες, όπως ο σκόρερ Νίκος Χουχούμης (έχει παίξει και στον Κόροιβο, τη σεζόν 2019-2020), ο οποίος στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει μέσο όρο 23 πόντους και είναι στους κορυφαίους και στις ασίστ με 6 ανά αγώνα, τον πολύπειρο ψηλό Τορλίν Φιτζπάτρικ (έχει ύψος 2.06μ.) με μακρά θητεία σε ελληνικές ομάδες της Basket League (Απόλλωνα Πάτρας, Ρέθυμνο, Άρη και Ιωνικό Νίκαιας), τον έτερο Αμερικανό (26 ετών γκαρντ) Ράιαν Άλεν, που έχει μέσο όρο 16 πόντους στα δύο πρώτα ματς, τον 31χρονο γκαρντ Θοδωρή Τσιλούλη, που έχει μέσο όρο 13.5 πόντους και τον 34χρονο γκαρντ Νώντα Παπαντωνίου, που έχει παίξει και αυτός πολλά χρόνια στην Basket League κι έχει μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο 4.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Κόροιβος στην εμπειρία του Έσπερου Λαμίας θα αντιπαρατάξει τον νεανικό ενθουσιασμό, την πολλή ενέργεια στην άμυνα και φυσικά την δύναμη της έδρας, εκεί όπου η ηλειακή ομάδα έχει ανέκαθεν μεγάλο ποσοστό νικών, με την θερμή συμπαράσταση των οπαδών της. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, από πλευράς Κοροίβου ο Γκλάσπερ έχει μέσο όρο 17.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Σωτηρίου μέσο όρο 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ο Αρνόκουρος 12 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 2.5 τάπες κι ο αρχηγός Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης 6.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 3.5 κλεψίματα!

Γ. Ευσταθιάδης
«Με τον κόσμο μας για το θετικό αποτέλεσμα»

Ο 21χρονος φόργουορντ του Κοροίβου, Γιάννης Ευσταθιάδης, ανέφερε για το σημερινό παιχνίδι στην επίσημη σελίδα της Elite League: «Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη το Σάββατο και την αφήνουμε πίσω μας γιατί υπάρχει η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης. Παίζουμε στην έδρα μας με έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον Έσπερο Λαμίας. Στον λίγο χρόνο που είχαμε στην διάθεση μας από το ταξίδι του Σαββάτου προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για αυτόν τον αγώνα, και με την συμπαράσταση και των φιλάθλων μας να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα». 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

Τον σημερινό αγώνα στην Ήλιδα θα σφυρίξουν οιΤσιμπούρης (Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου), Κωνσταντινίδου (ΕΣΚΑΗ), Ρίζος (Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου).

Τετάρτη 16/10

4μ.μ.: Πρωτέας Βούλας –Α.Ο. Μυκόνου (Τσαρούχα-Λιότσιος-Κατσαπρακάκης)
4μ.μ.: Νήαρ Ήστ – Ν.Ε. Μεγαρίδας  (Τηγάνης-Παπαδόπουλος Χρ.-Σιδέρης)

4.30μ.μ.: Ηρακλής– Ελευθερούπολη (Τζιοπάνος-Ευφραιμίδης-Γερακίνης)
4.30μ.μ.: Α.Ε. Ψυχικού – Α.Σ. Παπάγου (Καψιώχας-Ζακεστίδης-Μηλαπίδης)
5μ.μ.: Κόροιβος – Έσπερος Λαμίας (Τσιμπούρης-Κωνσταντινίδου-Ρίζος)

5μ.μ.: Πανερυθραϊκός – Χ.Α.Ν.Θ. (Μαλαμάς-Σπυρόπουλος-Καραμπιτσάκος)
5μ.μ.: Τρίκαλα –Ερμής Σχηματαρίου (Λουλουδιάδης-Παπαγερίδης-Αγραφιώτης Β.)
5μ.μ.: Βίκος Ιωαννίνων –Δόξα Λευκάδας (Αγραφιώτης Ι.-Κατωτικίδης-Αναστασιάδης Β.)

Φωτό: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot