FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: «Γεμίστε το Κλειστό της Ήλιδας»

Ημερομηνία: 03-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάλεσμα της Διοίκησης για αγορά καρτών διαρκείας ενόψει της έναρξης του νέου συναρπαστικού πρωταθλήματος της Elite League


Ο Κόροιβος ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Elite League από το προσεχές Σάββατο και αυτή θα είναι η 12η συνεχή χρονιά που συμμετέχει στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, δείγμα της διοικητικής  σταθερότητας αλλά και δυναμικής που εκπέμπει ο σύλλογος. Η Διοίκηση του Κοροίβου, μέσω ανακοίνωσής της, καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας και να γεμίσουν το Κλειστό της Ήλιδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής (14/10) με τον Αμύντα. Στην πρεμιέρα, το ερχόμενο Σάββατο, ο Κόροιβος παίζει στο Σχηματάρι με τον Ερμή.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου αναφέρει τα εξής:

Το 2ο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και 38ο συνολικά της Α2 κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο κι αναμένεται να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που θα έχει “ζήσει” ποτέ αυτή η κατηγορία.

Η νέα πλέον Elite League Ερρίκος Ντυνάν μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της. Το Σάββατο 7/10 οι 16 ομάδες της κατηγορίας “ρίχνονται στην μάχη” στο πιο ανταγωνιστικό, στο πιο δύσκολο, στο πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.  Οι ομάδες ξεκινούν ένα μαραθώνιο, με τον τερματισμό να έχει προσδιοριστεί για τον επόμενο Μάιο.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ για 15η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στις Εθνικές Κατηγορίες του μπάσκετ και από αυτές είναι η 12η συνεχόμενη σε Basket League (Α1) & Elite League (Α2).

Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα τόσο για τον σύλλογο όσο και για όλη την Ηλεία, που έχει επιτευχθεί αποκλειστικά από την έμπρακτη στήριξη του κόσμου.

Χωρίς αυτόν τον κόσμο δεν θα είχε καταφέρει η ομάδα να βρίσκεται με αξιώσεις στις μεγαλύτερες κατηγορίες του μπάσκετ στην χώρα και για τόσο μεγάλο διάστημα.

Ο νομός μας διαθέτει εκπρόσωπο στο υψηλό και στο υψηλότερο επίπεδο των Εθνικών κατηγοριών του μπάσκετ επί χρόνια και είναι μια “πολυτέλεια” που πρέπει όλοι να αντιληφθούν και να βιώσουν. Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ της Ηλείας χρειάζεται την στήριξη όλων!

Με ένα απλό εισιτήριο διάρκειας έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους 15+ εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και επιπλέον όσους αγώνες Κυπέλλου προκύψουν με κόστος ανά αγώνα περίπου στα 5-6 ευρώ!

Κάντε την “κίνηση σας” και γεμίστε το Κλειστό. Η έδρα μας, “το σπίτι μας” πρέπει να γίνει το “κάστρο” μας, κάτι που μόνο με την παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων μας μπορεί να συμβεί! Ελάτε και στηρίξτε με την παρουσία σας παίκτες & προπονητές!

Σταθείτε δίπλα στην ομάδα στο -κατά γενική ομολογία- πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot