FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Επιτακτική η νίκη με Χ. Τρικούπη-Το Σάββατο στις 4.30μ.μ. στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 27-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Κόροιβος επιστρέφει το Σάββατο στην έδρα του, το Κλειστό της Ήλιδας, για να παίξει με τον Χαρ. Τρικούπη Μεσολογγίου, στις 4.30μ.μ., για την 5η αγωνιστική της Elite League.  Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς ο Κόροιβος προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από δύο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, τον Μίλωνα και τον Πανιώνιο και πρέπει απαραιτήτως να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Ο Χαρ. Τρικούπης έχει 2 νίκες- 2 ήττες, όπως και η ηλειακή ομάδα. Έχει κερδίσει στις λεπτομέρειες τον Πανερυθραϊκό εντός (64-62) και το Σχηματάρι εκτός (82-83) κι έχει ηττηθεί από την Μεγαρίδα (74-65) και τον Μίλωνα εκτός έδρας (83-68). Μια ομάδα απολύτως στα μέτρα του Κοροίβου, και οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αρκεί να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, να παίξουν δυνατή άμυνα, όπως κάνουν άλλωστε από την αρχή της σεζόν και να είναι λίγο πιο εύστοχοι στην επίθεση εν συγκρίσει με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τις ομάδες της Ν. Σμύρνης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από τη γνωστή απουσία του τραυματία Γεωργαλά.

Ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα καλείται να ενισχύσει τον Κόροιβο σε αυτό το κομβικό παιχνίδι και με την δυναμική παρουσία του να τον σπρώξει στην νίκη.

Στήριξη στον μικρό Κωνσταντίνο

Επιπλέον, ο Κόροιβος το Σάββατο θα συνεισφέρει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του 4χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος πριν λίγο καιρό διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι. Η εφορία μπάσκετ ενημέρωσε πως κατά τον αγώνα του Σαββάτου, στις εισόδους για τις δυο κερκίδες, θα υπάρχουν κουτιά για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας στον δύσκολο αγώνα της να καλυφθούν τα μεγάλα έξοδα νοσηλείας του Κωνσταντίνου. Είναι άλλος ένας λόγος να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο αυτή την φορά και να ενισχύσει και την προσπάθεια του μικρού Κωνσταντίνου να κρατηθεί στην ζωή.

Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, έγραψε πολύ εύστοχα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γι’ αυτό το μείζον ζήτημα: «Ο μικρός Κώστας πρέπει να βγει και θα βγει νικητής στον πολύ πρόωρο αλλά τον μεγαλύτερο αγώνα για την ζωή του… Προσευχόμαστε γι’ αυτόν, είμαστε δίπλα του και βοηθάμε όλοι, διότι η ζωή ενός παιδιού πρέπει και είναι η κορυφαία αγωνία όλων μας».

To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Οι Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Λεβεντάκος όλοι από την Αττική, θα σφυρίξουν το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Χ. Τρικούπη.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Elite League είναι το εξής:

Σάββατο 28/10

Παπάγου 16.00: Παπάγου-Ψυχικό 

Ήλιδας 16.30: Κόροιβος-Χαρ. Τρικούπης

Σχηματαρίου 16.30: Ερμής Σχημ.-Ηρακλής

Στ. Καλαϊτζής 17.00: Πανερυθραϊκός-Έσπερος Λαμίας

Π. Χανιώτη 17.00: Μύκονος-Αμύντας 

Λευκάδας 17.00: Δόξα Λ.-Πανιώνιος 

Κροίσος Πέρσης 17.00: Μίλωνας-Αίας Ευόσμου

Κυριακή 29/10

Μεγάρων 15.00: Ν.Ε. Μεγαρίδος-Ελευθερούπολη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος