FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Έκοψε την πίτα με πολλές βραβεύσεις

Ημερομηνία: 10-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέσα σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα σύσσωμη η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Κοροίβου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της το βράδυ της Παρασκευής στον όμορφο χώρο του κοσμικού κέντρου «TZAMI VILLAGE».

Δεκάδες αθλητές, αθλήτριες, παίκτες, προπονητές, γονείς, φίλοι και όλη η Διοίκηση του μεγαλύτερου Αθλητικού Οργανισμού της Ηλείας, του ΑΣΑ Κόροιβος, βρεθήκαν όλοι μαζί σε αυτήν την γιορτή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ηλείας κ.κ. Καλαματιανός Διονύσιος και Κατρίνης Μιχάλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Θεώνη Γεωργοπούλου, και οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ήλιδας  κ.κ. Παπαγιανόπουλος  Μάκης, Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, Γεωργουλής Αλέξανδρος και Κράλλης Γεώργιος.

Χαιρετισμό μέσω επιστολής του απεύθυνε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του συλλόγου κ. Κάτζου Διονύσιου κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα των 40 και πλέον χρόνων ύπαρξης του συλλόγου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις σε αθλητές, αθλήτριες, και προπονητές  του συλλόγου για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους κατά την περασμένη χρονιά σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.  

Οι βραβεύσεις

1. Αλέξανδρος Κόντος

Ως Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία εφήβων στο Τραμπολίνο και στο διπλό Μini trup. Συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

2. Αθανασοπούλου Παναγιώτα

Για την 1η θέση στα 100μ. καθώς και στα 4Χ100  στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου

3.  Ζούγα Αλεξάνδρα – Μαραθιά Ιωάννα  Μαχαίρα Άντα  Μπερούκα Δέσποινα  

Για την 3η θεση στα 4Χ80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Χαλκίδα.

4.  Παιδική ομάδα βόλεϊ:

Γκρίλλας Αναστ.

Αβραμόπουλος θεοδ.

Διονυσόπουλος Ασημ.

Σωτηρόπουλος Αθαν.

Σοφιανός Ανδρ.

Παναγούλης Αλεξ.

Δημησιάνος Διον.

Καλλιοτζής Γεωργ.

Παπαγεωργίου Νικ.

Μαντάς Εμμ.

Ρουσόπουλος Ψυρίλος Νέστωρ.

Προπονητές: Γκρουμούσας Ανδρέας & Σωτηρόπουλος Γιώργος

Παιδική ομάδα Βόλεϊ U18 πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΠ για 2η συνεχόμενη χρονιά και δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ U18.

5. Γκρίλλας Αναστάσιος

Συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ U17 στην Ποντγκόριτσα καθώς και για την 2η θέση με την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ U18 στα Σκόπια.

6. Γεωργουλή Αναστασία – Λάγαρη Σοφία – Λουκοπούλου Ευγενία

Για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πρέβεζα.

7.  Ανδρουτσόπουλος Παναγιώτης – Γυμναστής

Για την 20ετή προσφορά του ως υπεύθυνος εκγύμνασης στο τμήμα μπάσκετ του ΑΣΑ Κόροιβος

8.  Λεβεντούρης Γιώργος

Για το επί πολλά χρόνια έργο του ως προπονητής μπάσκετ των τμημάτων Υποδομής (παίδων – εφήβων) του ΑΣΑ Κόροιβος.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου σχετικά με την εκδήλωση καταλήγει ως εξής: «Ως ΑΣΑ Κόροιβος είμαστε πολύ περήφανοι για τις επιτυχίες και διακρίσεις όλων των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας καθώς και για το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι προπονητές μας. Είμαστε όμως ακόμα πιο περήφανοι για τα εκατοντάδες παιδιά του Κοροίβου που καθημερινά μοχθούν σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο επί 40 και πλέον χρόνια. Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα τμήματά μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος