FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Έχει δρόμο μπροστά του…

Ημερομηνία: 18-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το σαββατιάτικο παιχνίδι του Κοροίβου με τον Χ. Τρικούπη.

Με δύο απουσίες γνώρισε ισάριθμες ήττες στο τουρνουά του Μεσολογγίου


Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος έδωσε το Σαββατοκύριακο τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια της σεζόν στο  τουρνουά του Μεσολογγίου, που διοργάνωσε ο Χ. Τρικούπης. Η εικόνα της ομάδας του Δημήτρη Λιόγα ήταν καλή, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι, αυτό με τον Χ. Τρικούπη, καθώς οι δύο Αμερικανοί ενσωματώθηκαν πριν λίγες μέρες, ενώ ο βασικός πάουερ φόργουορντ, Φώτης Γεωργαλάς, δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, όπως και ο νεοαποκτηθείς Σωτήρης Ναυπλιώτης, για τον ίδιο λόγο. Ο Κόροιβος στον ημιτελικό του Σαββάτου ηττήθηκε 88-75 από τον οικοδεσπότη Χ. Τρικούπη, με τέσσερις μικρούς (Κινινής, Τσίπας, Κοντόπουλος, Ράλλης) να παίρνουν και αυτοί αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Με τον Κόροιβο αγωνίστηκε και ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ, Αλέξανδρος Πρίφτης, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Καβάλα, ενώ έχει και αυτός υπάρξει μέλος της Εθνικής Ομάδας και συγκεκριμένα της Εθνικής Νέων Ανδρών. Στον άλλο ημιτελικό η Ν.Ε. Μεγαρίδας νίκησε την Δόξα Λευκάδας 68-58.

Το απόγευμα της Κυριακής η ηλειακή ομάδα έπαιξε στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας και ηττήθηκε με 90-65. Στο ημίχρονο έχανε με 47-37. Στον μεγάλο τελικό η Ν.Ε.Μ. νίκησε τον Χαρ. Τρικούπη 75-62.

Την προσεχή Τετάρτη ο Κόροιβος θα δώσει νέο φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών (ομάδα της Basket League) στην Περιβόλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot