FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Δύσκολη έξοδος στο Στρέφη-Σήμερα ο εξ αναβολής με τον Τρίτωνα

Ημερομηνία: 01-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

O Κόροιβος θα βρεθεί σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Στρέφη στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. τον Τρίτωνα Σεπολίων, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Elite League. Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, που έχει μία νίκη λιγότερη (11) από τον Κόροιβο, ωστόσο έχει κι άλλο ματς λιγότερο, με την Καβάλα εκτός έδρας.

Ο Κόροιβος προέρχεται από δύο σερί νίκες με Μεγαρίδα εκτός και Αίαντα Ευόσμου εντός, είναι σε καλή κατάσταση με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και θα παλέψει για τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, στη μάχη που δίνει για να βρίσκεται στα πλέι-οφ, με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του τεχνικού τιμ, με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Αθήνα.

Το προσεχές Σάββατο ο Κόροιβος έχει κι άλλο εκτός έδρας παιχνίδι, στο Σχηματάρι με τον Ερμή για την 21η αγωνιστική, το οποίο θα είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα 8 ημερών για τον ηλειακό σύλλογο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot