FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Δύσκολη έξοδος στο Ψυχικό

Ημερομηνία: 22-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 5μ.μ., για την 12η αγωνιστική της Α2 Εθνικής


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος έχει σήμερα δύσκολη έξοδο στο Ψυχικό για την εμβόλιμη αγωνιστική της Α2 Εθνικής (12η). Αντιμετωπίζει στις 5μ.μ. την ομάδα του Ψυχικού, που είναι από τις πιο δυνατές του φετινού πρωταθλήματος και μάλιστα στην έδρα της είναι αήττητη με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας κερδίσει εκεί και τον Τρίτωνα στον πόντο (95-94). Η Α.Ε. Ψυχικού έχει ρεκόρ 7-3, ίσες δηλαδή νίκες με τον Κόροιβο και μια ήττα λιγότερη (έχει κάνει ρεπό, σε αντίθεση με τον Κόροιβο).
Μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Αμαλιάδας που είναι εξίσου καλή και χωρίς άγχος θα παλέψει για την νίκη που θα την εδραιώσει στις θέσεις των πλέι-οφ. Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου είναι σε καλή κατάσταση έχοντας 5 νίκες και 2 ήττες στα τελευταία επτά ματς, τον τελευταίο ενάμιση μήνα, και έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει με τη νίκη από το Ψυχικό, αρκεί να παίξει δυνατή άμυνα και να είναι εύστοχη από τα 6.75μ.. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι τα δυνατά σημεία του φετινού Κοροίβου και όπως έχει δείξει είναι μια ομάδα που στη μέρα της μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε.
Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Κώστα Δελέγκου, με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Αθήνα.

 

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Τετάρτη 22/12-Ώρα 5μ.μ.
Ψυχικό- Κόροιβος
Ελευθερούπολη – Αγρίνιο
Χ. Τρικούπης-Πανερυθραϊκός
Οίαξ Ναυπλίου-Παγκράτι
Τρίτων-Φίλιππος Β.
Μαρούσι –Δάφνη

Τετάρτη 26/1
Καβάλα-Καρδίτσα.
Ρεπό: Αμύντας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος