FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μπροστά του τα Τρίκαλα-To Σάββατο στις 5μ.μ. στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 24-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το πρωτάθλημα της Elite League συνεχίζεται χωρίς ανάσα και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική. Ο Κόροιβος, μετά την εντυπωσιακή νίκη στο Σχηματάρι, υποδέχεται το Σάββατο τα Τρίκαλα Μπάσκετ, την νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλίας, με στόχο την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγώνες, που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με 3 νίκες σε 4 ματς και το Σάββατο θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πετύχει άλλη μια νίκη προς τον στόχο του. Τα Τρίκαλα δεν φοβίζουν, αλλά κανείς δεν παραγνωρίζει το γεγονός πως η Elite League είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα, με μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων, όπου καθένας μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Ως εκ τούτου περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν και οι παίκτες του Κοροίβου πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

Τα Τρίκαλα προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Βίκο Ιωαννίνων την Κυριακή κι έχουν απολογισμό 1 νίκη-3 ήττες. Ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο Μάριος Πουλιανίτης με μέσο όρο 13.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής και τον ακολουθεί ο Νίκος Οκεκουόγεν με 12.5 πόντους και 11 ριμπάουντ (πρώτος ριμπάουντερ της κατηγορίας) και 2.3 τάπες (πρώτος και στα κοψίματα). Προπονητής των Τρικάλων είναι ο Θανάσης Γιαπλές.

Με οδηγό το ματς Κυπέλλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόροιβος έχει αντιμετωπίσει φέτος τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας και είχε κερδίσει στη θεσσαλική πόλη, στις 18 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με 73-61. Και με οδηγό εκείνο το ματς, πάει για τη νίκη και το Σάββατο. Μετά τα Τρίκαλα ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ηλειακή ομάδα, με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 26/10

4μ.μ.: Βίκος Ιωαννίνων – Α.Ο. Μυκόνου

4.30μ.μ.: Ηρακλής– Α.Σ. Παπάγου

4.30μ.μ.: Πανερυθραϊκός – Ερμής Σχηματαρίου

5μ.μ.: Κόροιβος –Τρίκαλα

5μ.μ.: Πρωτέας Βούλας – Ν.Ε. Μεγαρίδος
5μ.μ.: Νήαρ Ήστ – Χ.Α.Ν.Θ.
5μ.μ.: Δόξα Λευκάδας –Ελευθερούπολη

Κυριακή 27/10

3μ.μ.: Α.Ε. Ψυχικού – Έσπερος Λαμίας

Φωτο: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot