FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ανέλαβε ο Παπαδόπουλος

Ημερομηνία: 23-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής της Εθνικής U16 στον πάγκο της ηλειακής ομάδας

 

Ο Κόροιβος ξεκίνησε να σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν στην Α2 και ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής U16 και πρώην προπονητή του Ιπποκράτη Κω την προηγούμενη σεζόν στην Α2 Εθνική, Κώστα Παπαδόπουλο. Ένας πολύ εξελίξιμος coach, με φιλοδοξίες, που παρά το –σχετικά – νεαρό της ηλικίας του για προπονητής (είναι 41 ετών), έχει πλούσιο βιογραφικό. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να φτάσει τον Κόροιβο όσο ψηλότερα γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α2, ένας Κόροιβος που θέλει να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, όπου ήταν για τέσσερα σερί χρόνια, κάνοντας υπερήφανη όλη την Ηλεία.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Ο ΑΣΑ Κόροιβος ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής U16 συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδα μας και ήδη τρέχει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο κόουτς Παπαδόπουλος εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και συγκεκριμένα στα τμήματα Νέων (U 20) και Εφήβων, στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, ενώ ακόμα έχει βρεθεί στον πάγκο των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού και του Δούκα, αλλά και στους πάγκους των ανδρικών ομάδων του Άρη Πετρούπολης και του Ίκαρου Καλλιθέας. Η περσινή περίοδος τον βρήκε στην πάγκο του Ιπποκράτη Κω.
Κόουτς καλώς ήρθες στην οικογένεια του Κοροιβου».

Ο Παπαδόπουλος με τους Παντελιάδη, Ανδρουτσόπουλο στην Εθνική U16.

 

Συνεργάτης του στη U16 ο Ανδρουτσόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επί πολλά χρόνια γυμναστής του Κοροίβου, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, είναι συνεργάτης του Κώστα Παπαδόπουλου στην Εθνική U16 μαζί με τον Σπύρο Παντελιάδη και καθοδήγησαν πρόσφατα την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 στο Ούντινε της Ιταλίας. Εκεί η Εθνική Παίδων κατέλαβε την 6η θέση.

Πλέον, ξεκινούν οι μεταγραφές και εντός 15 περίπου ημερών αναμένεται το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινά το Κύπελλο Ελλάδας και στις 5 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Α2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος