FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Αναχωρεί για Θεσσαλονίκη-Το Σάββατο με Χ.Α.Ν.Θ.

Ημερομηνία: 11-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 4.30μ.μ. για την 2η αγωνιστική της Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Κόροιβος αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι οδικώς για την Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο στις 4.30μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας», θα αντιμετωπίσει την ιστορική Χ.Α.Ν.Θ. (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης), για την 2η αγωνιστική της Elite League. Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι νεοφώτιστη στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και με νεανικό ρόστερ όπως και ο Κόροιβος. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρεμιέρα κόντρα στα Τρίκαλα Μπάσκετ στη πόλη της Θεσσαλίας χρησιμοποίησε 8 παίκτες έως 25 ετών και μόλις έναν άνω των 25. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Κόροιβος με 6 παίκτες κάτω των 25. Η Χ.Α.Ν.Θ. στην πρεμιέρα ηττήθηκε στα Τρίκαλα με 84-64.

Ο Κόροιβος από την άλλη, μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα επί του Παπάγου πάει στη Θεσσαλονίκη για να διπλασιάσει τις νίκες του και να πορευτεί στη συνέχεια με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη πίεση. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, με πολλή όρεξη για μια ακόμα νίκη και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν από την συμπρωτεύουσα με τους δύο βαθμούς της νίκης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ, Μιχάλη Μιχελάκου και Γιώργου Λεβεντούρη. Όλα τα ματς της αγωνιστικής είναι το Σάββατο, κι αυτό διότι την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Κόροιβο να υποδέχεται στην Ήλιδα τον Έσπερο Λαμίας. 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 12 Οκτωβρίου

4μ.μ.: Μύκονος – Ηρακλής

4μ.μ.: Ν.Ε. Μεγαρίδας – Α.Ε. Ψυχικού

4.30μ.μ.: Χ.Α.Ν.Θ. – Κόροιβος

4.30μ.μ.: Α.Σ. Παπάγου – Πανερυθραϊκός

5μ.μ.: Δόξα Λευκάδας –Πρωτέας Βούλας
5μ.μ.: Ελευθερούπολη –Νήαρ Ήστ
5μ.μ.: Έσπερος Λαμίας –Τρίκαλα Μπάσκετ
5μ.μ.: Βίκος Ιωαννίνων –Ερμής Σχηματαρίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot